Tweets

zakkenbestellen
  Inclusief Groep internet, Inclusief Gresbo internet, Inclusief Intervens internet
Win een jaar lang gratis kantoorruimte in Nunspeet (02-08-12)
 
   
Inschrijven kan tot 1 september! De Inclusief Groep, ondernemer in passend werk op de Noord-Veluwe, gaat (startende) creatieve ondernemers, maatschappelijke organisaties en opleidingscentra een jaar lang gratis kantoorruimte aanbieden in Nunspeet.
 

 

De Inclusief Groep heeft nog ruimte over en wil juist in deze moeilijke tijden ondernemers met creativiteit en ambitie, maar (nog) zonder de benodigde middelen, graag helpen. Ondernemers die vóór 1 september een goed plan indienen maken kans op een gratis kantoorunit in een modern en representatief gebouw dichtbij station Nunspeet.

Algemeen directeur Marjo Gruisen: “We zijn een bruisende organisatie en willen graag de verbinding aangaan met nieuwe initiatieven en organisaties. Zo kunnen we elkaar inspireren en wellicht samenwerken. We verplichten hen niet om langer te blijven maar we hopen natuurlijk dat ze het bij ons zo leuk vinden dat ze dat graag doen. En misschien dat er in het kielzog van deze actie werkgelegenheid ontstaat voor onze mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt”. 

De Inclusief Groep vraagt geen huur, wel een bijdrage voor energie en gebouwenbeheer. Daarnaast is er de mogelijkheid om tegen betaling gebruik te maken van faciliteiten zoals schoonmaak, bedrijfsrestaurant, receptie/telefonie, ICT en vergaderruimtes.

Het moet gaan om zelfstandige ondernemers die werkzaam zijn in de creatieve sector of organisaties die op maatschappelijk terrein werkzaam zijn of in de opleidingsbranche en staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Belangstellenden kunnen vóór 1 september een plan indienen bij de Inclusief Groep. De geselecteerde ondernemers worden uitgenodigd om hun plan kort toe te lichten. Bij een positieve uitslag kan de nieuwe bewoner zich snel vestigen. 

Zie voor meer informatie over deze actie en de voorwaarden onze website of download de speciale folder over deze actie.

Reacties

Geen reacties
Voeg reactie toe

* - verplicht veld

*
*
*
*