Uitnodiging webinars: Een inclusieve arbeidsmarkt op de Noord Veluwe

Krachten bundelen is belangrijker dan ooit. Inclusief Groep brengt mensen in bedrijf en mensen bij elkaar. Ook online! Graag nodigen wij u uit voor het webinar op 15 juni. Tijdens deze sessie delen wij kennis en willen uw mening weten over thema’s rondom een inclusieve arbeidsmarkt en zijn we benieuwd naar uw ideeën over deze thema’s.

Webinar dinsdag 15 juni 2021 van 16:00 uur tot 17:30 uur
Het thema van dit webinar is:
Schaarste op de arbeidsmarkt, hoe lossen we dit samen op?
Welke initiatieven zijn er in de regio en wat kunnen zij bieden?

Irma ter Brake, senior adviseur werkgeversdienstverlening UWV is spreker tijdens dit webinar.  Zij heeft kennis van de arbeidsmarkt en vertelt ons over de vele initiatieven die er zijn om te zorgen dat de vacatures die er zijn matchen met de werkzoekenden. Ook dan gaan we met een aantal  ervaringsdeskundigen in gesprek en peilen we ook uw mening over dit onderwerp. Wie hier aan tafel zal zitten, hoort u nog!

Bij dit webinar is een tolk gebarentaal aanwezig, zodat het webinar ook toegankelijk is voor doven en slechthorenden.

Het webinar Werk en meedoen: een goed medicijn van donderdag 22 april 2021 van 16:00 uur tot 17:30 uur kunt u hier terugkijken.
In dit webinar stond het belang van werk centraal. Hoe kunnen we samen zorgen voor een inclusieve arbeidsmarkt, waar iedereen aan kan deelnemen en waar we niet kijken naar de beperkingen maar naar mogelijkheden.

Over dit vraagstuk heeft Peter Hobbelen een korte presentatie gegeven. Het belang van werk kan dan wel heel belangrijk zijn, maar als ondernemer moet het ook rendabel zijn. Peter weet als geen ander hoe rendabel en sociaal ondernemen hand in hand kunnen gaan.

Door middel van stellingen en  polls zijn de meningen gepeild van de deelnemers en daarna zijn we in gesprek gegaan met  Peter Hobbelen, CEO Confed Group.  Albert van Esterik, voorzitter Raad van Bestuur GGz Centraal, Gert-Jan van Noort, wethouder gemeente Harderwijk en Chantal Vos, manager Inclusief Intervens.

Kijk hier het webinar terug.

Aanmelden Webinars