De laatste stemweek is ingegaan!

Nog een week kan er gestemd worden op de Sociaal Ondernemen Werkt-awards van netwerkorganisatie FactorWerk. Ook wij maken deel uit van dit netwerk. Volgende week dinsdag, 31 oktober is de laatste stem-dag. Dus heb je jouw stem nog niet uitgebracht, doet dit dan snel: www.sow-event.nl/stemmen. Hier lees je ook meer over de kanshebbers en de drie categorieën, waarin awards te winnen zijn. Deze drie zijn:

  • De meest sociale starter
  • De meest sociale werkgever
  • De meest inspirerende sociale werkgever.

De awards, die bedoeld zijn om sociaal ondernemers uit de arbeidsmarktregio Stedendriehoek & Noordwest-Veluwe in de spotlights te zetten, worden uitgereikt tijden het Sociaal Ondernemen Werkt-event (SOW-event) op donderdagavond 9 november. Het event is gratis te bezoeken. Aanmelden kan via www.sow-event.nl.

Publiekstemmen

De ‘publiekstemmen’ bepalen voor een derde wie de awards daadwerkelijk mee naar huis mogen nemen. De stemmen van de vakjury bepalen de rest. Per e-mailadres kan er één stem per categorie worden uitgebracht.

Vakjury

De vakjury bestaat uit Angela Bossenbroek (eigenaar van cadeauwinkel Favorabel Zutphen), Yvonne van der Toom (HR-manager bij circulair ambachtscentrum Foenix uit Apeldoorn), Edwin Jong programmamanager Social Return bij Deloitte en coördinator van de City Deal), Rolf Winter (directeur/eigenaar bij VoorMeerWaarde) en Anna van Zalk (adviseur Prestatieladder Socialer Ondernemen bij Kader Consultancy & Interim)

FactorWerk

De organisatie van het SOW-event is in handen van FactorWerk. FactorWerk is een netwerkorganisatie, bestaande uit de gemeenten binnen de arbeidsmarktregio Stedendriehoek & Noordwest-Veluwe, UWV, werkgevers- en werknemersorganisaties en het beroepsonderwijs. Dit netwerk streeft naar een transparante, inclusieve en veerkrachtige arbeidsmarktregio. Een arbeidsmarktregio waarin het normaal is dat iedereen meedoet.