Met trots presenteren wij u hierbij ons maatschappelijk jaarverslag 2022. Inclusief Groep is er voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Om hen verder op weg te helpen in hun ontwikkeling, zodat hun kansen op werk toenemen. Ook zijn we er voor werkgevers die door middel van inclusieve arbeid invulling geven aan hun personeelsbehoefte. Sociale, maatschappelijke én economische impact gaan zo prima samen.

In dit jaarverslag vindt u verhalen van mensen die met ons zijn verbonden. Verhalen van ondernemers, bestuurders en consulenten over onze samenwerking. Allemaal vanuit hun eigen expertise in politiek, ondernemerschap, onderwijs en/of zorg. Deze mensen zien en ervaren de toegevoegde waarde van Inclusief Groep. Niet als een bedrijf op zich, maar als een infrastructuur op de Noord-Veluwe die ingezet kan worden om mensen op weg te helpen naar werk. In dit jaarverslag leest u wat de maatschappelijke impact is van Inclusief Groep.

We hopen dat u door het lezen van dit maatschappelijk jaarverslag een goede indruk krijgt van wie wij zijn en wat we doen.

Voor nu wensen wij u veel leesplezier.