Addie ten Have ging met wethouder Henk Wessel naar A. Vogel in Elburg. Bij dit bedrijf zijn  2 mensen gedetacheerd die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Hun werkzaamheden zijn erg divers en ze zitten prima op hun plek. Ze hebben het idee dat ze meedoen en dat is belangrijk! A. Vogel heeft de samenwerking met Inclusief Groep ook op een andere manier vorm gegeven: Sinds 2014 verzorgt Inclusief Gresbo Post alle post voor dit bedrijf. Edwin Stoel nam de taart van Henk Wessel graag in ontvangst.

De week van 26 tot 30 oktober is het de Week van de 1000 Voorbeelden. In de regio Noord Veluwe gaan wij deze week langs werkgevers die ook in de huidige periode kansen bieden aan mensen met een arbeidsbeperking. Als dank ontvangen zij een heerlijke taart. Op de foto v.l.n.r. Addie ten Have, Henk Wessel, Edwin Stoel en Ronald van Hattem (teammanager Inclusief Intervens)

Deze actie is tot stand is gekomen met de arbeidsmarktregio’s. De Veluwe valt binnen verschillende arbeidsmarktregio’s o.a. Factor Werk. Binnen de regio Noord Veluwe werken we met deze Arbeidsmarktregio’s samen. Samen met gemeenten, het ROC Landstede, UWV en het Veluwe Portaal werken we aan een eenduidige werkgeversdienstverlening op de Noord Veluwe.