• Wilt u werk uitbesteden?

  • Zoekt u personeel?

Inclusief Groep, schakel tussen mens & werk

De Inclusief Groep is sociaal ondernemer en biedt circa 1.000 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt passend werk in de eigen sociale ondernemingen of op locatie bij werkgevers in de regio. Daarvoor heeft de Inclusief Groep een uitstekende infrastructuur met verschillende werksoorten, vaktrainingen en optimale begeleiding.

Voor werkgevers is de Inclusief Groep dé partij om inclusief ondernemen mee vorm te geven. Wij bieden gemotiveerd personeel waarbij gecertificeerde jobcoaches voor de begeleiding kunnen zorgen. Hiermee kunt u als werkgever bijdragen aan de doelstelling van het kabinet om 125.000 extra banen voor arbeidsgehandicapten te realiseren.

Daarnaast bieden wij een scala aan diensten zoals Groenvoorziening, Schilderen, Schoonmaak, Post/Mailings/Digitalisering/Pakketbezorging, Verpakken & Montage en Technische Montage.

 

 

 

Wij hebben de volgende certificeringen:

 
 
 
 
 

   

Gezocht: postbezorgers voor de zaterdag in Ermelo, Elburg, ‘t Harde, Wezep en Nijkerk.

We zoeken gemotiveerde postbodes die zelfstandig en nauwkeurig kunnen werken. Werktijden: half 12 tot ongeveer half 4. We bieden een 0-uren contract en een loon dat past bij het werk (meer dan het minimumloon). Lijkt deze baan je wat, stuur dan een mail met je CV naar l.dikkema@inclusiefgroep.nl. Voor meer informatie kan je bellen met Adriaan Guliker, 06-11958378 of Lidy Dikkema, 06-15852976. Deel dit: