Links Sami Ibrahim, en rechts Idris Hannan.

Links Sami Ibrahim en rechts Idris Hannan

Idris Hannan en Sami Ibrahim zijn sinds kort succesvol geplaatst bij Macropack in Harderwijk. Beide heren zijn gestart met een proefperiode en deze verliep zo goed, dat Macropack ze met plezier een betaalde baan aanbood. Ze worden nu intern opgeleid tot machine-operators. Dit is een belangrijke functie binnen het bedrijf.

Macropack laat met deze plaatsing zien dat ze openstaan voor diversiteit en klaar zijn om de uitdagingen van de huidige arbeidsmarkt aan te gaan. Wat deze plaatsing nog specialer maakt, is dat Idris naast zijn werk bij Macropack ook bezig is met zijn inburgeringslessen. Hij werkt aan zijn persoonlijke groei en is dankbaar voor de kansen die hij krijgt.


Diversiteit en inclusie

Dit succesverhaal laat zien dat met de juiste ondersteuning en een inclusieve houding organisaties kunnen gedijen en individuen kunnen floreren. Het is een inspiratie voor bedrijven om diversiteit en inclusie te omarmen en te streven naar een arbeidsmarkt die voor iedereen toegankelijk is, ongeacht achtergrond en ervaring.

Over Macropack Harderwijk:

Macropack Harderwijk is een toonaangevend verpakkingsbedrijf in de voedingsindustrie. Ze zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige verpakkingsoplossingen en hechten veel waarde aan diversiteit en inclusie in hun team.