Wij zijn een veelzijdige dienstverlener op de Veluwe. Zo’n 1.000 enthousiaste medewerkers leveren een compleet dienstenpakket in de regio van Zwolle tot Amersfoort en daarbuiten. Vanuit onze rol als arbeidsmarkttoeleider worden onze werkbedrijven ingezet als leeromgeving en realistische werkomgeving, immers werken leer je door te werken.

Wij staan garant voor prima kwaliteit, een eerlijke prijs en duurzaamheid. Dit blijkt ook uit onze certificeringen. Onze diensten worden uitgevoerd door gespecialiseerde en professionele teams van vakbekwame mensen die flexibel inzetbaar zijn. Onze trouwe, en nog steeds groeiend aantal, opdrachtgevers weet de motivatie en vriendelijkheid van de medewerkers te waarderen.

Werksoorten

Elektromontage­

Wij verzorgen de assemblage, montage, kabel- en draadconfectie voor (elektrotechnische) producten (zowel eindproducten als onderdelen of deelfabricaten).

Wij zijn altijd actief op zoek naar partners die met ons willen samenwerken om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een goede werkplek te bieden. Bent u net als wij van mening dat iedereen die wil werken het ook verdient om aan werk te komen, dan hebben wij een gemeenschappelijke drijfveer.

Werkgeversdienstverlening

Bent u werkgever en wilt u ook graag meewerken aan een inclusieve arbeidsmarkt? Kijk dan eens naar onze werkgeversdienstverlening en neem contact met ons op. Wij kunnen zorgen voor een goede match tussen u als werkgever en de kandidaat.

Wij hebben een groot eigen werkgeversnetwerk van zo’n 800 bedrijven in de regio, waar onze mensen werken en waar wij zaken mee doen. Door onze goede contacten in het veld op allerlei niveaus (van consulent tot management) zorgen wij voor het vinden en/of creëren van passende werkplekken. Op de Noord Veluwe werken we aan een gezamenlijke werkgeversdienstverlening onder de noemer FactorWerk. Het is zeker de moeite waard om eens contact met ons op te nemen en te kijken naar de mogelijkheden.

Gert-Jan Gerrits, directeur werkbedrijven Inclusief Groep