Zoekt u als bedrijf naar een broodjesservice of catering? Vanuit onze restaurants in Nunspeet en Ermelo kunnen wij dit prima verzorgen in de regio.  Wilt u een symposium of congres houden mèt catering in Ermelo? Of bent u op zoek naar een vergaderfaciliteit met beamer? Dan kunt u in ons restaurant in Ermelo terecht.  In dit restaurant kunnen normaal gesproken 150 tot 250 personen plaatsnemen, afhankelijk van de opstelling en indeling. Momenteel in coronatijd is dit beperkt tot een maximum van zo’n 45 personen (ook afhankelijk van uw wensen t.a.v. opstelling en indeling).

Meer dan alleen catering in Ermelo
Ons restaurant is een restaurant met een plus. In ons restaurant werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en onze horecaomgeving dient ook als werk- en leertraject voor mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Bij ons leren ze de vakvaardigheden die horen bij het horecavak en zo helpen wij hen op weg naar een (reguliere) werkplek.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn als het gaat om catering? U bent van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek. Bel of mail naar Ashwin Kleine Deters 0341-498 200 of  a.kleinedeters@inclusiefgroep.nl