Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen en maak met ons een afspraak.

U kunt bellen of mailen naar Theresa den Hartog
telefoon: 0341 – 49 8200
email: t.denhartog@inclusiefgroep.nl.

Werkzaamheden

Voor toonaangevende opdrachtgevers uit verschillende branches  houden we ons bezig met de meest uiteenlopende (mechatronische) assemblage, montage, kabel- en draadconfectie voor hoogwaardige elektronica en elektrocomponenten voor uiteenlopende doeleinden.

We denken graag mee over de produceerbaarheid van uw product, de inkoop, logistieke oplossingen, financiering en begeleiding tijdens het productieproces. Onze unieke aanpak neemt de volledige zorg bij u weg, omdat we het hele traject voor u kunnen verzorgen. Van inkoop van enkelvoudige componenten en voorraadbeheersing tot de assemblage en uitvoerige kwaliteitscontrole op vervaardigde producten.

Door mee te denken met onze opdrachtgevers en samen met hen te werken aan nieuwe ontwikkelingen, helpen wij ondernemers twee belangrijke ambities te realiseren: slim ondernemen èn werken met een arbeidsbeperking voor anderen mogelijk maken.

Cruciale kwaliteit in elektrotechniek

Bekabeling, bedradingsets, draadbomen, computerconnectoren, soldeerverbindingen: het zijn cruciale onderdelen van elektrotechnische producten. Wij maken ze, of stellen ze samen. Ook het ontmantelen en in-/ afgieten van elektronische componenten met twee componenten giethars kan bij ons worden uitgevoerd. Dat scheelt efficiëntie in uw productieproces. Bovendien biedt het u een bijzondere garantie op kwaliteit in uw eindproduct en daarmee op tevreden klanten. Elk product dat wij samenstellen wordt bij ons namelijk uitvoerig getest (test- en controleapparatuur Weetech), gecontroleerd en voldoet aan de geldende normen. Tolerantie in de productie accepteren we niet. Daar kunt u uw voordeel mee doen.

Voordeel

Onze producten worden wereldwijd gebruikt. Toonaangevende opdrachtgevers zoals MOBA besteden een groot deel van de productie uit aan Inclusief Groep. Dat wij ook meedenken in nieuwe ontwikkelingen is voor hen een grote pré. Zij willen niet alleen bijdragen aan sociaal ondernemerschap, zij willen ook verzekerd zijn van innovaties en producten die werken. Dat is hun eer, en die houden wij graag hoog. Bovendien biedt deze samenwerking de mogelijkheid om voordelig materialen in te kopen. Ons inkoopvoordeel loopt soms op tot 65 procent. Daar laten we u als opdrachtgever graag op meeliften. Daarnaast denken we graag met u mee en wanneer er sprake is van terugkerende opdrachten, kunnen we eventueel ook investeren in productiemiddelen en/of machines.