Uitbreiding samenwerking Inclusief Groep en PostNL

Al vele jaren heeft Inclusief Groep een unit Post. Inclusief Groep heeft besloten om met ingang van 1 juli 2023 alleen nog maar poststukken in opdracht van PostNL te bezorgen. Door dit besluit heeft Inclusief Groep de garantie dat onze medewerkers, die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt, post kunnen blijven bezorgen.

Landelijk zien we een structureel krimpende postmarkt
Inclusief Groep bezorgt dagelijks poststukken voor veel bedrijven uit onze regio. De laatste jaren is het aantal poststukken sterk verminderd. Voor Inclusief Groep wordt het steeds meer een uitdaging om de medewerkers binnen de unit Post passend en voldoende werk te kunnen bieden.

Uitbreiding samenwerking met PostNL
PostNL is al jarenlang een strategische partner van Inclusief Groep. Medewerkers van Inclusief Groep bezorgen naast de post van onze klanten ook poststukken van PostNL. Dit doen wij naar tevredenheid van PostNL. PostNL ziet ons als een betrouwbare partner. Wij zijn in gesprek gegaan met PostNL om te onderzoeken of wij meer post voor hen konden bezorgen. Deze gesprekken hebben geleid tot een overeenkomst tussen PostNL en Inclusief Groep. Door deze overeenkomst kunnen wij onze medewerkers binnen de unit Post, werk garanderen voor een lange tijd.

Werkgarantie voor onze medewerkers
Werkgarantie en continuïteit voor onze medewerkers is het belangrijkste voor Inclusief Groep. Zoals gezegd biedt de overeenkomst tussen Inclusief Groep en PostNL voor langere tijd werk voor onze postbezorgers. Vandaar dat we vanaf 1 juli alleen nog maar poststukken in opdracht van PostNL bezorgen.

Dit besluit betekent ook dat dé VeluweZegel verdwijnt
Vanaf nu worden er geen VeluweZegels meer verkocht door Inclusief Groep.
Tot 1 juli 2023 zijn dé VeluweZegels nog wel gewoon te gebruiken. U kunt ze ook nog kopen bij de diverse verkooppunten in de regio.

Het bestaansrecht van Inclusief Groep is creëren van werkgelegenheid voor mensen die hulp en ondersteuning nodig hebben. En dat is wat we blijven doen!

Voor al uw vragen over post belt u met 0341 – 274 246 of neem contact met ons op.

Inclusief Groep bezorgt jaarlijks zo’n10 miljoen poststukken en verzorgt veel verschillende bezorgklussen voor diverse bedrijven en organisaties in de regio.

Wij hebben diverse postvestigingen in de regio en heeft landelijke dekking en een 24-uurs bezorging.

Meer informatie? Bekijk dan deze bedrijfsfilm over de post bij Inclusief Groep

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden?
Neem dan contact op met Inge Meeuse, accountmanager via e-mail i.meeuse@inclusiefgroep.nl of Harry Hoorn, unitmanager via e-mail: h.hoorn@inclusiefgroep.nl

Voor al uw vragen omtrent post kunt u bellen met 0341-274246 of mailen naar klantenservicepost@inclusiefgroep.nl

VeluweZegel kan gebruikt worden t/m 30 juni 2023

Post met dé VeluweZegel wordt bezorgd door heel Nederland, maar moet wel worden ingeleverd bij één van de 80 winkeliers die samenwerken met Inclusief Groep. Er is altijd wel een brievenbus bij u in de buurt. U kunt dé VeluweZegel rechtstreeks bij de plaatselijke retailers kopen. Op www.veluwezegel.nl vindt u al onze verkoop- en inleverpunten.

Voordelen VeluweZegel:

  • 24-48 uurs service
  • Sociale verbondenheid
  • Geldig voor heel Nederland
  • Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
  • Bezorging door mensen met veelal een afstand
    tot de arbeidsmarkt.

Heeft u nog DecemberZegel? Omdat de VeluweZegel verdwijnt kan u de DecemberZegels die u nog heeft nu ook gebruiken t/m  30 juni 2023.