De schilders van Inclusief Groep hebben een jarenlange reputatie opgebouwd als het gaat om het duurzaam beschermen van hout en andere bouwmaterialen. Een deskundig schildersteam staat garant voor perfecte resultaten. Ook geven wij graag een kleuradvies.

Inclusief Groep verzorgt alle vormen van schilderwerk, zowel binnen als buiten. De opdrachtgevers zijn particulieren, bedrijven, scholen, recreatieparken, woningstichtingen en andere instellingen.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem dan contact op met Teunis Lachenal, 0341-274200 of t.lachenal@inclusiefgroep.nl

Inclusief Groep biedt het beste resultaat tegen een redelijke prijs. In de winter hanteren wij bovendien extra voordelige wintertarieven. Ook bieden wij desgewenst meerjarige onderhoudscontracten. Inclusief Groep werkt altijd met duurzame producten die voordelig kunnen worden ingekocht. Hierdoor kan het schildersbedrijf van Inclusief Groep uiterst scherp offreren. Ook kunnen wij samen met u een uitgekiende planning opstellen, zodat uw instelling of bedrijf zo min mogelijk last heeft van de werkzaamheden.