Inclusief Groep is op zoek  naar schoonmakers voor een aantal objecten in de omgeving van Ermelo. Wil jij aan het werk als schoonmaker, dan kan je bij ons gelijk aan de slag, zonder te solliciteren. Als je de volgende 4 vragen met JA kan beantwoorden

        Ik begrijp het als je mij wat uitlegt
        Ik kan minimaal 3 uur lopen
        Ik kan zelfstandig werken
        Ik kan werken in de schoonmaak

dan hebben wij werk voor jou!

Het enige wat je moet doen is je inschrijven via de mail: ikwilwerk@inclusiefgroep.nl of te bellen/appen op werkdagen naar 06 – 14 49 48 74.

Geef je naam, adres en telefoonnummer door dan nemen wij contact op.  Je hoeft geen CV op te sturen en er is geen sollicitatiegesprek. Als jij kan werken, dan kan je gelijk aan de slag.  We hebben momenteel 3 vacatures binnen de Schoonmaak, dus wees er wel snel bij, want wie het eerst komt heeft de meeste kans op de baan.