Wij brengen mensen in bedrijf

Bent u op zoek naar een gemotiveerde en betrouwbare medewerker? Dan vinden wij de juiste kandidaat voor u. U kunt bij ons een individuele kracht inhuren. Ook is het mogelijk om een groep medewerkers in te huren. Hierbij brengen onze adviseurs met u in kaart of extra begeleiding wenselijk is. Tevens overleggen we of de werkzaamheden  bij u of bij ons op locatie uitgevoerd worden. Wist u dat u ook medewerkers kunt inhuren voor korte tijd of incidentele klussen? Uiteraard informeren onze adviseurs u over subsidiemogelijkheden en eventuele financiële voordelen voor u als werkgever.

Inclusief Groep heeft een groot eigen werkgeversnetwerk van zo’n  800 bedrijven in de regio, waar onze mensen werken en waar wij zaken mee doen. Door onze goede contacten in het veld op allerlei niveaus (van consulent tot management) zorgen wij voor het vinden en/of creëren van passende werkplekken. We bieden niet alleen ondersteuning aan werkzoekenden, maar ondersteunen en coachen ook de werkgever en organisatie. Op de Noord Veluwe werken we steeds meer met UWV, gemeenten en werkgevers aan een gezamenlijke werkgeversdienstverlening. Ook zijn wij onderdeel van het regionaal samenwerkingsverband FactorWerk.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem dan contact op met Ronald van Hattem, Teammanager Inclusief Intervens, 0341-565400 of r.vanhattem@intervens.nl