Wij brengen mensen in bedrijf

Bent u op zoek naar een gemotiveerde en betrouwbare medewerker? Dan vinden wij de juiste kandidaat voor u. U kunt bij ons een individuele kracht inhuren. Ook is het mogelijk om een groep medewerkers in te huren. Hierbij brengen onze accountmanagers met u in kaart of extra begeleiding wenselijk is. Tevens overleggen we of de werkzaamheden  bij u of bij ons op locatie uitgevoerd worden. Wist u dat u ook medewerkers kunt inhuren voor korte tijd of incidentele klussen? Uiteraard informeren onze accountmanagers u over subsidiemogelijkheden en eventuele financiële voordelen voor u als werkgever.

Inclusief Groep heeft een groot eigen werkgeversnetwerk van zo’n  800 bedrijven in de regio, waar onze mensen werken en waar wij zaken mee doen. Door onze goede contacten in het veld op allerlei niveaus (van consulent tot management) zorgen wij voor het vinden en/of creëren van passende werkplekken. We bieden niet alleen ondersteuning aan werkzoekenden, maar ondersteunen en coachen ook de werkgever en organisatie. Op de Noord Veluwe werken we steeds meer met UWV, gemeenten en werkgevers aan een gezamenlijke werkgeversdienstverlening. Ook zijn wij onderdeel van het regionaal samenwerkingsverband FactorWerk.

Werken is meer dan werk

Werken is namelijk zoveel meer dan alleen het hebben van salaris. Werk is echt van betekenis, dat is iets waar Inclusief Groep in gelooft.  Wij dragen bij aan een inclusieve arbeidsmarkt op de Noord-Veluwe, een arbeidsmarkt waarin iedereen duurzaam kan deelnemen en waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt optimaal kunnen participeren.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek met één van onze arbeidsconsulenten.  Dit kan via de mail: wgd@inclusiefgroep.nl of door te bellen naar 0341-274111.

Als u werk biedt aan iemand met een arbeidsbeperking, kunt u zoals we al eerder hebben benoemd aanspraak maken op verschillende gunstige (financiële) regelingen. Ook kunt u diverse instrumenten inzetten om sociaal ondernemen nog gemakkelijker te maken voor u.

Hieronder een overzicht van deze regelingen en instrumenten en de mogelijkheid om door te klikken voor meer informatie en evt. flyers.

Download hier het inlegvel voor werkgevers. Samen onze flyer De kortste route naar werk wordt deze door onze accountmanagers achtergelaten bij een bezoek aan werkgevers.

  

FactorWerk is een samenwerking tussen verschillende organisaties in de arbeidsmarktregio Stedendriehoek en Noord-Veluwe:

  • Gemeenten: Apeldoorn, Brummen, Deventer, Elburg, Epe, Heerde, Ermelo, Harderwijk, Lochem, Nunspeet, Olst-Wijhe, Putten, Voorst, Zeewolde en Zutphen
  • UWV
  • Sociale werkorganisaties: Inclusief Groep, Deventer Werktalent, Werkfit Brummen, GelreWerkt! en Werkbedrijf Lucrato
  • Belangenorganisaties: VNO-NCW Midden, CNV en FNV
  • Onderwijs: Aventus en Landstede

Samen staan we voor u klaar voor al uw vragen over werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Voor deze samenwerking hebben wij, partners Stedendriehoek en Noord-Veluwe, een ‘Sociaal Akkoord’ ondertekend. Onze dienstverlening is gericht op de beste match tussen uw bedrijf en de medewerker.