Wij brengen mensen in bedrijf

Bent u op zoek naar een gemotiveerde en betrouwbare medewerker? Dan hebben wij misschien wel de juiste kandidaat voor u.

U kunt bij ons een individuele medewerker inhuren, maar het is ook mogelijk om een groep medewerkers in te huren. Hierbij brengen onze accountmanagers met u in kaart of extra begeleiding wenselijk is. Tevens overleggen we of de werkzaamheden  bij u of bij ons op locatie uitgevoerd worden. Wist u dat u ook medewerkers kunt inhuren voor korte tijd of incidentele klussen?

Diverse (financiële) regelingen

Als u werk biedt aan iemand met een arbeidsbeperking, kunt u aanspraak maken op verschillende gunstige (financiële) regelingen. Ook kunt u diverse instrumenten inzetten om sociaal ondernemen nog gemakkelijker te maken voor u.

Hieronder een overzicht van deze regelingen en instrumenten en de mogelijkheid om door te klikken voor meer informatie en evt. flyers.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek met één van onze arbeidsconsulenten.  Dit kan via de mail: wgd@inclusiefgroep.nl of door te bellen naar 0341-274111.

Publicaties

Download hier het inlegvel voor werkgevers. Samen onze flyer De kortste route naar werk wordt deze door onze accountmanagers achtergelaten bij een bezoek aan werkgevers.

  

FactorWerk is een samenwerking tussen verschillende organisaties in de arbeidsmarktregio Stedendriehoek en Noord-Veluwe:

  • Gemeenten: Apeldoorn, Brummen, Deventer, Elburg, Epe, Heerde, Ermelo, Harderwijk, Lochem, Nunspeet, Olst-Wijhe, Putten, Voorst, Zeewolde en Zutphen
  • UWV
  • Sociale werkorganisaties: Inclusief Groep, Deventer Werktalent, Werkfit Brummen, GelreWerkt! en Werkbedrijf Lucrato
  • Belangenorganisaties: VNO-NCW Midden, CNV en FNV
  • Onderwijs: Aventus en Landstede

Samen staan we voor u klaar voor al uw vragen over werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Voor deze samenwerking hebben wij, partners Stedendriehoek en Noord-Veluwe, een ‘Sociaal Akkoord’ ondertekend. Onze dienstverlening is gericht op de beste match tussen uw bedrijf en de medewerker.

Voor een actueel overzicht van alle subsidiemogelijkheden voor u als werkgever gaat u naar de site van FactorWerk.

De Banenafspraak kan bij u als werkgever vragen oproepen. Die nemen we natuurlijk graag bij u weg. Immers: hoe minder vragen, hoe minder hoog de drempel om inclusief te ondernemen. Klik hier voor de meest gestelde vragen.

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen