Individuele plaatsing

Bent u op zoek naar een gemotiveerde en betrouwbare medewerker? Dan vinden wij de juiste kandidaat voor u.

Wij hebben al meer dan 200 medewerkers aan het werk bij diverse bedrijven in de regio. Door een medewerker aan te nemen met een afstand tot de arbeidsmarkt draagt u ook bij een inclusieve arbeidsmarkt. Een arbeidsmarkt waar iedereen duurzaam kan deelnemen, waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt optimaal kunnen participeren. Ervaar de meerwaarde van deze medewerkers! Wij helpen u bij het vinden van de juiste match en bij de begeleiding van de medewerkers.

Een individuele plaatsing kan op diverse manieren. Een medewerker kan regulier bij u in dienst komen,  een medewerker kan via begeleid werken bij u aan het werk met loonkostensubsidie, maar de medewerker kan ook via detachering aan het werk.  Het kan allemaal. Wij gaan graag met u in gesprek om kennis te maken en in overleg te kijken naar de mogelijkheden en brengen u dan ook op de hoogte van de financiële voordelen.

Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek met Jaap Hofstra, Accountmanager, 0341-274111 of 06 – 59 81 16 47 of via de mail j.hofstra@inclusiefgroep.nl