Individuele plaatsing

Bent u op zoek naar een gemotiveerde en betrouwbare medewerker? Dan hebben wij de juiste kandidaat voor u.

Wij hebben al meer dan 200 medewerkers aan het werk bij diverse bedrijven in de regio. Door een medewerker aan te nemen met een afstand tot de arbeidsmarkt draagt u ook bij aan een inclusieve arbeidsmarkt. Een arbeidsmarkt waar iedereen duurzaam kan deelnemen, waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt optimaal kunnen participeren. Ervaar de meerwaarde van deze medewerkers! Wij helpen u bij het vinden van de juiste match en bij de begeleiding van de medewerkers.

Een individuele plaatsing kan op diverse manieren. Een medewerker kan regulier bij u in dienst komen of via detachering. Er zijn diverse regelingen en mogelijkheden. Wij gaan graag met u in gesprek om samen te onderzoeken welke mogelijkheid het beste past bij uw organisatie. Uiteraard brengen we hierbij de financiële voordelen voor u in kaart.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek met één van onze arbeidsconsulenten.  Dit kan via de mail: wgd@inclusiefgroep.nl of door te bellen naar 0341-274111.