Werken is meer dan werk

Werken is zoveel meer dan alleen het hebben van salaris. Werk is echt van betekenis, dat is iets waar Inclusief Groep in gelooft.  Wij dragen bij aan een inclusieve arbeidsmarkt op de Noord-Veluwe, een arbeidsmarkt waarin iedereen duurzaam kan deelnemen en waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt optimaal kunnen participeren.

Samenwerking

Dit kunnen wij niet alleen. Wij werken nauw samen met gemeenten, onderwijs, UWV, zorginstellingen en het bedrijfsleven. Zo worden vacatures gezamenlijk opgepakt. Op deze manier zorgen we voor een goede match tussen werkgever en werknemer. Er zijn ook allerlei instrumenten die ingezet kunnen worden ten behoeve van een goede en duurzame plaatsing.

Wij denken graag met u mee om samen te kijken welke instrumenten u het beste kunt inzetten om zo een goede match te realiseren tussen uw vacature en de kandidaat.  Zo werken we gezamenlijk aan een inclusieve arbeidsmarkt en creëren we voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans op een goede werkplek. Wilt u meer weten over onze dienstverlening en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek met één van onze arbeidsconsulenten.  Dit kan via de mail: wgd@inclusiefgroep.nl of door te bellen naar 0341-274111.

FactorWerk

FactorWerk is een samenwerking tussen verschillende organisaties in de arbeidsmarktregio Stedendriehoek en Noord-Veluwe:

  • Gemeenten: Apeldoorn, Brummen, Deventer, Elburg, Epe, Heerde, Ermelo, Harderwijk, Lochem, Nunspeet, Olst-Wijhe, Putten, Voorst, Zeewolde en Zutphen
  • UWV
  • Sociale werkorganisaties: Inclusief Groep, Deventer Werktalent, Werkfit Brummen, GelreWerkt! en Werkbedrijf Lucrato
  • Belangenorganisaties: VNO-NCW Midden, CNV en FNV
  • Onderwijs: Aventus en Landstede

Samen staan we voor u klaar voor al uw vragen over werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Voor deze samenwerking hebben wij, partners Stedendriehoek en Noord-Veluwe, een ‘Sociaal Akkoord’ ondertekend. Onze dienstverlening is gericht op de beste match tussen uw bedrijf en de medewerker.