Ik zoek werk

Traject naar werk voor kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt

Werk vinden en houden is niet altijd makkelijk. Verschillende factoren kunnen hierbij een rol spelen. Misschien heb je meer tijd nodig om nieuwe dingen aan te leren. Of spreek je de Nederlandse taal nog niet zo goed. Het kan ook zo zijn dat je stressgevoelig bent of door een ziekte niet alles meer kan.

Ontvang je van de gemeente een uitkering of sta je in het doelgroepenregister? Overleg dan met jouw contactpersoon van de gemeente welke mogelijkheden er voor jou zijn.

Inclusief Groep kan jou bijvoorbeeld helpen bij het aanleren van vaardigheden die je nodig hebt om goed aan het werk te kunnen gaan en te blijven. Soms is het fijn om extra ondersteuning op de werkplek te krijgen van iemand die er speciaal voor jou is. Dit dan door een jobcoach van Inclusief Groep.

Bij Inclusief Groep is het ook mogelijk om jezelf verder te ontwikkelen en diploma’s of certificaten te halen. Lukt het toch niet om werk te vinden dat bij jou past, maar wil je wel graag aan het werk? In sommige gevallen is het mogelijk om bij Inclusief Groep te gaan werken. Je krijgt dan een dienstverband en salaris.

Bij Inclusief Groep staan we klaar om je te ondersteunen op jouw weg naar werk. Samen werken we aan een toekomst vol mogelijkheden.

Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar een passende route richting (betaalde) arbeid.

Telefoon: 0341 – 565 400
Email: aanmeldingen@inclusiefgroep.nl

Doelgroep vacatures

De Match Events zijn ontmoetingsplekken voor werkgevers en werkzoekenden.
We organiseren deze events een aantal keer per jaar.

Wil je meer weten over opleidingsmogelijkheden of in voor een nieuwe baan?
Doe dan mee met de Match Events in de regio Stedendriehoek en Noordwest Veluwe!
Goed om te weten; de vorm is elke keer anders.
  • 12 september: Open Deuren Dag
  • 3 oktober: Lokale Match Events
  • 5 december: Meet & Greet

Meer informatie en aanmelden gaat via de website www.factorwerk.org/matchevents

LinkedIn-groep

Op LinkedIn hebben we een groep gemaakt waarin werkgevers vacatures kunnen delen en werkzoekenden hun profiel/vraag kunnen delen. Meedoen is gemakkelijk! Voor de LinkedIn-groep ga je naar de besloten groep. Binnen 24 uur ben je deelnemer en doe je mee. Je hebt dan gelijk de mogelijkheid om je cv of profiel te delen en te reageren op interessante vacatures. De LinkedIn- groep is nooit gesloten, dus doe meteen mee.

FactorWerk

De Match Events organiseert Inclusief Groep samen met KonnecteD, GelreWerkt!, Werkbedrijf Lucrato, Leerwerkloket Stedenvierkant en UWV als partners van WerkgeversServicepunt FactorWerk.

Inclusief Groep is onderdeel van het regionale samenwerkingsverband FactorWerk. Onder deze naam zetten VNO-NCW Midden, FNV, CNV, UWV, veertien gemeenten, onderwijs en werkleerbedrijven zich in om samen zoveel mogelijk mensen duurzaam aan werk te helpen.

Benieuwd wanneer de volgende Banenmarkt wordt georganiseerd? Op de website van FactorWerk vind je alle informatie die je nodig hebt.