Inclusief Gresbo Post bezorgt schoolfruit bij basisscholen in Harderwijk

Dat Inclusief Gresbo Post niet alleen postbezorger is blijkt wel uit bijgaande foto. Elke maandag bezorgen wij bij diverse basisscholen in Harderwijk het zogenaamde “schoolfruit”. Deze bezorging wordt uitgevoerd in opdracht van Bidfood uit Harderwijk. Binnenkort starten de schoolvakanties en stopt de bezorging tijdelijk. Na de zomervakantie starten we weer met de bezorging en dan doen nog meer scholen mee aan dit project.

Altijd vers
Naast de bezorging aan scholen wordt er ook “werkfruit” bezorgd bij diverse ondernemers in Harderwijk. Iedere week kan via Bidfood vers fruit besteld worden voor op de werkvloer met als doel bewustwording van een gezonde leefstijl voor vitale werknemers, gefaciliteerd door de werkgever (https://www.bidfood.nl/).

Lokaal sociaal
Door lokaal sociaal producten te kopen en deze te laten bezorgen door werknemers van Inclusief Gresbo zorgen we samen voor een  inclusieve arbeidsmarkt op de Noord-Veluwe waarin iedereen duurzaam kan deelnemen en waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt optimaal kunnen participeren!