Inclusief Groep organiseert in samenwerking met partners activiteiten voor werkgevers om vacatures in te vullen.

Open Deuren Dag 14 maart

Op 14 maart gingen bijna 70 werkzoekenden langs verschillende bedrijven in de regio. Inclusief Groep ging langs bij Kiezebrink in Putten. De werkzoekenden vonden het een rustige, schone werkomgeving waar een fijne sfeer hangt. ‘Een mooie werkgever met een brede kijk op werk!’

Open Deuren Dag is een initiatief van Match Events en wordt georganiseerd door FactorWerk, WerkgeversServicepunt Stedendriehoek & Noordwest Veluwe, Werkleerbedrijf Lucrato uit Apeldoorn, Werk- en leerbedrijf KonnecteD uit Deventer, GelreWerkt! uit Zutphen, UWV Werkgeversdienstverlening, Stedendriehoek en Noordwest Veluwe en Inclusief Groep. Ook een keer meedoen aan een Match Event? Neem contact met ons op! De volgende staat gepland op 6 juni.

Kennismaken met Koopman Fleetforce in Putten

Vandaag, donderdag 13 april, kunnen werkzoekenden kennismaken met Koopman Fleetforce in Putten. Zij hebben diverse vacatures zoals automonteur, schadehersteller en autopoetser. De gemeente Putten, Inclusief Groep, UWV en Koopman Fleetforce hebben samen gekeken naar mogelijkheden om deze vacatures in te vullen. Zo is dit initiatief ontstaan. Een mooie en laagdrempelige manier om werkzoekenden kennis te laten maken met het vak.  Meer weten? Kijk dan op de website.

Meet & Greet Noordwest Veluwe

Op 20 april organiseert het WerkgeversServicepunt Locatie Noordwest Veluwe, waar Inclusief Groep ook onderdeel van is, een Meet & Greet voor werkzoekenden in Zeewolde.

Van 09.00 tot 12.00 uur kunnen werkzoekenden diverse werkgevers ontmoeten in Het Vraaghuis (Stevinweg 2 in Zeewolde). De volgende werkgevers zijn onder andere aanwezig: CenterParcs, Albron, FlevoDirect, Melos Schoonmaak en Storteboom.


Meer weten over wat Inclusief Groep kan betekenen voor u als werkgever?

Inclusief Groep heeft een groot eigen werkgeversnetwerk van zo’n  800 bedrijven in de regio, waar onze mensen werken en waar wij zaken mee doen. Door onze goede contacten in het veld op allerlei niveaus (van consulent tot management) zorgen wij voor het vinden en/of creëren van passende werkplekken. We bieden niet alleen ondersteuning aan werkzoekenden, maar ondersteunen en coachen ook de werkgever en organisatie. Op de Noord-Veluwe werken we steeds meer met UWV, gemeenten en werkgevers aan een gezamenlijke werkgeversdienstverlening.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek via info@inclusiefgroep.nl of kijk op onze website.