Woensdag 15 juni is De dag van de Schoonmaker. Inclusief Groep wil deze dag gebruiken om al haar 170 schoonmakers in het zonnetje te zetten en hen te bedanken voor hun inzet.

Vooral in coronatijd is maar weer gebleken hoe belangrijk hygiëne op de werkplek is.

Natuurlijk verdienen alle schoonmakers van Nederland elke dag een pluim. Echter, op 15 juni krijgen de schoonmakers van Inclusief Groep een feestelijk podium en worden ze in het zonnetje gezet. Want zij maken het verschil!

Een vak om trots op te zijn

Schoonmaken is een echt vak! Ben je geïnteresseerd in dit vak, dan krijg je bij Inclusief Groep de mogelijkheid om diploma’s en certificaten te behalen om zo een volleerd schoonmaker te worden. Je gaat aan de slag in de Schoonmaak Academie van Inclusief Groep. Hier ben je echt aan het werk en leer je werknemers- en vakvaardigheden.

Door middel van Praktijkleren kun je gerichte vakvaardigheden aanleren en daarvoor landelijk erkende praktijkverklaringen ontvangen. Dit staat goed op je CV en biedt de mogelijkheid je verder te ontwikkelen en door te stromen naar andere werkgevers.

Geïnteresseerd?

Zou jij ook wel een echt vak willen leren en willen werken in een gezellig team? Solliciteer dan bij Inclusief Groep. Wij zijn altijd op zoek naar schoonmakers! Solliciteren kan via sollicitaties@inclusiefgroep.nl

Word ook schoonmaker, want schoonmakers maken het verschil!