Inclusief Groep brengt mensen in bedrijf: Flexiforce Barneveld

Eind oktober heeft Inclusief Groep bij de hoofdingang op het kantoor in Nunspeet een banner onthuld. Hierop wordt Hendrik Nijman bij zijn werkgever Flexiforce in het zonnetje gezet. Hendrik is medewerker van Inclusief Groep en is gedetacheerd bij Flexiforce.

Hendrik kwam samen met zijn leidinggevende Evert-Jan van de Bunt naar Nunspeet voor dit bijzondere moment. Aan Gert-Jan Gerrits (directeur Inclusief Groep) vertelde hij over de goede samenwerking: ‘Evert-Jan begrijpt als enige hoe ik in elkaar zit. Als hij weg valt, dan stop ik ook’, zegt hij bijna geëmotioneerd.

Maximaal vertrouwen

Flexiforce heeft meer dan 40 jaar ervaring in het produceren en distribueren van beslag voor overhead deuren. Hendrik is hier 4 jaar geleden begonnen met het uitvoeren van eenvoudige taken en is daarna doorgegroeid. Evert-Jan: ’Hendrik zou een half jaar blijven, maar is ondertussen onze vaste medewerker goederenontvangst. Hij heeft in die tijd alle mogelijke certificaten voor zijn heftruck behaald.’

Hij vervolgt: ’Als ik Hendrik vraag om iets te doen, weet ik zeker dat het gebeurt. Hij is nauwkeurig. En als hij denkt dat er iets niet klopt, trekt hij aan de bel. Een ander doet dat niet. Ik heb echt maximaal vertrouwen in hem.’

Niet vanzelfsprekend

Hendrik en Evert-Jan kunnen lezen en schrijven met elkaar. De samenwerking is zo goed dat Evert-Jan, na het krijgen van een andere functie, heeft bedongen dat hij verantwoordelijk blijft voor Hendrik. En dat is exact de reden waarom Hendrik en Flexiforce een plek hebben op de banner. Omdat het niet vanzelfsprekend is om elkaar op deze manier te vinden. En omdat dat wel een bedankje verdient.

Werkgevers als Flexiforce zijn van groot belang voor onze medewerkers. Omdat zij daar kunnen groeien, ontwikkelen en zo regulier mogelijk kunnen werken. Zo werken we samen aan een inclusieve arbeidsmarkt.

Evert-Jan van de Bunt, Henk Rozemuller (jobcoach Inclusief Groep) en Hendrik Nijman