Afgelopen februari heeft Inclusief Groep in samenwerking met Weedcontrol en Groenoord BV een elektrische cirkelmaaier getest.
De AllTrec 8015F is een innovatieve, elektrische werktuigdrager die volledig aansluit bij het klimaatakkoord en klaar is voor intensief professioneel gebruik.

Inclusief Groep heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Daarom zoeken wij continu naar innoverende mogelijkheden om CO2 uitstoot te verminderen. Op die manier dragen wij als bedrijf ons steentje bij aan een groenere en duurzame wereld voor ons allemaal.

Positief gestemd
De machine is nog een prototype, maar de medewerkers waren zeer positief gestemd over de werking van deze krachtpatser. Ze ervaren minder geluid in de cabine en ademen geen schadelijke gassen in. Met een accu capaciteit tot 70kWh heeft deze elektrische werktuigdrager genoeg uithoudingsvermogen voor een volle werkdag.

De machine gaat komende periode in productie bij WeedControl. Wij houden die ontwikkeling samen met onze leverancier Groenoord BV nauw in de gaten.