Klein gebaar, groot geluk!

We leven momenteel in een rare tijd … We moeten vooral veel thuis blijven en elkaar persoonlijk zien, mag in sommige gevallen helemaal niet. We moeten dus andere manieren bedenken om te zorgen dat niemand zich eenzaam hoeft te voelen. Een kaart sturen is zo gemakkelijk om te doen en zo leuk om te krijgen! Stuur daarom een kaart naar je opa of oma, naar de oudere buurvrouw in de straat of naar je familie en vrienden die je in deze moeilijke tijd niet fysiek kunt zien.

Hoe mooi is het dan dat je een brief of een kaart met dé VeluweZegel van Inclusief Gresbo Post kunt versturen? Dé VeluweZegel heeft vele sociale voordelen. Inclusief Gresbo Post creëert, met het uitbrengen van deze VeluweZegel, namelijk werk voor mensen met veelal een afstand tot de arbeidsmarkt en heeft een verbinding met ongeveer 80 retailers / winkeliers op de Veluwe die een bijdrage leveren aan het sociale-maatschappelijke doel.

De post met dé VeluweZegel wordt bezorgd door heel Nederland, maar moet wel worden ingeleverd bij één van de 80 winkeliers die samenwerken met Inclusief Gresbo Post. Er is er altijd wel een brievenbus bij u in de buurt. U kunt dé VeluweZegel rechtstreeks bij de plaatselijke retailers kopen maar ook online bestellen op www.veluwezegel.nl waar u ook al onze afgiftepunten kunt vinden.