Maatjesmiddag 6 december in Ermelo

Op 6 december organiseren wij een Maatjesmiddag in Ermelo. Op deze bijzondere middag zijn gemeenteraadsleden, leden van de Adviesraad/Participatieraad, beleidsambtenaren en de colleges van B&W van harte welkom.

De Maatjesmiddagen worden al vele jaren georganiseerd en blijven een enorme aantrekkingskracht uitoefenen op bezoekers. Steeds weer horen we enthousiaste reacties als: ‘Geweldig dat jullie dit doen!’ en ‘Het is zo mooi om te zien waar Inclusief Groep mee bezig is.’

Berenschot

Juist nu is het zo belangrijk dat de gemeenten bekend zijn met het werk van Inclusief Groep. De afgelopen weken is namelijk het rapport Toekomstverkenning Inclusief Groep van Berenschot in de aandeelhoudende gemeenten van Inclusief Groep besproken.

Tijdens deze Maatjesmiddag zal Risco Balkenende de genodigden dan ook bijpraten over de ontwikkelingen rondom dit rapport. Tegelijkertijd kunnen de mensen ervaren wat de impact is van Inclusief Groep en wat de meerwaarde is van werk door een uurtje met een medewerker mee te werken. Werk is namelijk zoveel meer dan alleen het ontvangen van salaris.

Het programma:

15.00 uur   ontvangst en welkom, indeling maatjes
15.10 uur   samen aan het werk
16.15 uur   bijpraten over de ontwikkelingen rondom het rapport Toekomstverkenning Inclusief Groep
16.45 uur   borrel in bedrijfsrestaurant.

Wij hopen dat wij op uw komst mogen rekenen! U kunt zich aanmelden bij: communicatie@inclusiefgroep.nl (graag vóór 29 november  2023).