Inclusief Groep maakt impact voor een inclusieve arbeidsmarkt. We zijn er voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We helpen hen verder op weg in hun ontwikkeling, zodat hun kansen op werk toenemen. We zijn er ook voor werkgevers die door middel van inclusieve arbeid invulling geven aan hun personeelsbehoefte.
Sociale, maatschappelijke en economische impact gaan zo prima samen. De verhalen in dit jaarverslag gaan over deze mensen én over deze bedrijven. Daarnaast presenteren we een aantal feiten en cijfers over het jaar 2021.

Samen kunnen we dit bereiken
In dit jaarverslag laten wij u zien welke bijdrage er met elkaar geleverd is aan een inclusieve arbeidsmarkt. Sámen brengen we werk dichterbij en werken we aan een duurzaam inclusieve arbeidsmarkt met gemeenten, opleidingsinstituten, zorginstellingen, werkgevers en UWV in onze regio. Want alleen samen kunnen we dit bereiken. We hopen dat u door het lezen van dit maatschappelijk jaarverslag een goede indruk krijgt van wie wij zijn en wat we doen.
Wilt u ook écht zien en ervaren hoe wij invulling geven aan een inclusieve arbeidsmarkt? Kom dan langs tijdens ons Open Huis op 22 juni (locatie Ermelo) en 24 juni (locatie Nunspeet). Meer informatie kunt u vinden op onze website.

Voor nu wensen wij u veel leesplezier met dit maatschappelijk jaarverslag.