Zoals u heeft kunnen lezen in voorgaande nieuwsbrieven, worden de kandidaten die aangemeld worden zo snel mogelijk begeleid naar een duurzame werkplek. Van instroom naar uitstroom, dat is de kortste route. Onze Sprintacademie is een essentieel onderdeel: daar matchen we kandidaten met vacatures.

Baan voor Leona
Onlangs is er ook weer een baan gevonden voor Leona uit Harderwijk bij de Boni. Inclusief Groep werkt al jaren samen met de Boni. In bijna alle vestigen in onze regio werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo ook in Harderwijk. Sinds 10 mei werkt Leona achter de kassa. De artikelen vliegen over de lopende band als zij aan het werk is.

Leona: ‘Ik ga met veel plezier naar mijn werk en heb het enorm naar het zin.’ Filiaalmanager Bennie Nijmeijer is ook heel tevreden over haar inzet en flexibiliteit. Bennie: ‘De samenwerking met Inclusief Groep is goed. Ik ga met een open instelling met kandidaten in gesprek. Oplossingsgericht door te kijken wat mogelijk is.’

Zoekt u ook personeel? Misschien hebben wij de juiste kandidaat wel voor u. Kijk op onze website voor de kandidaten die beschikbaar zijn of ga met ons in gesprek. Dan weten wij wat u zoekt en wie weet hebben wij binnenkort dan wel de juiste kandidaat voor u.