Op de arbeidsmarkt is het nog niet vanzelfsprekend dat we elkaar vinden. Er is er een tekort aan personeel, maar er zijn ook nog veel mensen die willen en kunnen werken.

Hoe kan jij als werkgever je organisatie zo aanpassen dat meer mensen kunnen meedoen. Ook mensen die wat extra ondersteuning en begeleiding nodig hebben. Dat is geen eenvoudige klus. Maar de krapte op de arbeidsmarkt is niet meer eenvoudig op te lossen. Het vraagt om een nieuwe kijk op organisaties en creativiteit om meer mensen te laten meedoen.

Tijdens dit symposium komen verschillende sprekers aan het woord. Elke spreker zal vanuit zijn of haar expertise vertellen hoe zij denken het personeelstekort (voor een deel) op te kunnen lossen.

Wanneer:    donderdag 20 september 2022
Tijd:               17.00 uur – 21.30 uur
Waar:            Inclusief Groep, Paul Krugerweg 43 b in Ermelo
Voor wie:     Ondernemers, maar ook andere belangstellenden zijn natuurlijk welkom.

 

17.00 uur    Inloop

17.30 uur    Buffet

18.15 uur     Opening Risco Balkenende, Algemeen directeur Inclusief Groep
Inclusief Groep is een Werk- en Leerbedrijf waar zo’n 1.100 mensen werken en leren. Wij helpen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op weg naar werk. Een traject kan bestaan uit 3 delen: Instroom  in het Arbeidsonderzoekscentrum , uitstroom naar werk en indien nodig  doorstroom  binnen de academies van Inclusief Groep.

18.30 uur    Ingeborg Lups, Manager Veluwe Portaal
Veluwe Portaal ondersteunt werkgevers in de regio Veluwe, Nijkerk en Zeewolde via een intersectoraal netwerk. Binnen dit netwerk is op alle HR-vraagstukken een praktisch toepasbaar antwoord beschikbaar.

19.00 uur    Carolien Rijnbeek, Regisseur NLwerktaanwerk bij VNO-NCW Midden
Carolien geeft uitvoering aan diverse projecten vanuit werkgeversperspectief met als focus de huidige dynamiek en krapte op de arbeidsmarkt. Zij ondersteunt werkgevers bij het vertalen van de arbeidsdynamiek naar hun eigen uitdagingen en mogelijkheden van het aantrekken van talenten en Leven Lang Ontwikkelen tot het anders organiseren van het werk en de factor arbeid.

19.30 uur    Mike Kastrop, directeur van Autobedrijf Classic Mike in Zeewolde
Mike werkt op een innovatieve, inclusieve wijze waarbij jongeren die een steuntje in de rug nodig hebben, met plezier en naar eigen vermogen aan prachtige projecten werken. Mike is afgelopen jaar ook benoemd tot beste praktijkopleider van Nederland.

20.00 uur    Gert-Jan Gerrits, directeur Inclusief Groep
Inclusief Groep ziet technologische innovatie als verbinding tussen de groep mensen die een afstand hebben én de arbeidsmarkt zelf. Sterker nog…. Het is een deeloplossing voor de krapte op de arbeidsmarkt.

20.30 uur    Netwerkborrel

Komt u ook?

Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Aanmelden Minisymposium 20 september 2022

Bedrijfsnaam
Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Email(Vereist)