Bijzonder arrangement "Dwalend Licht" op Landgoed Schovenhorst


01-12-08 - Trakteer uw personeel/gasten op een reis over de mysterieuze Veluwe met na afloop een winterbuffet

Welkom op Landgoed Schovenhorst!

Wilt u uw gasten of personeel op een aangename manier fijne feestdagen wensen of wilt u samen het nieuwe jaar in luiden? Dan hebben wij u iets bijzonders te bieden. 

Landgoed Schovenhorst in Putten, de mooiste bomentuin van Nederland, biedt u niet alleen sfeer en een uitstekende ontvangst, maar in december en januari ook een bijzonder arrangement: ‘Dwalend Licht’.  

U wordt samen met uw gasten ontvangen met een drankje en een hapje in een van onze sfeervolle locaties. Vervolgens gaat u met kunstenaar Hendrik Ribot op pad voor ‘Dwalend Licht’, een reizende sfeertekening over de mysterieuze Veluwe.  

Het is een evenement dat u niet snel zult vergeten. De 400 lichtbronnen zullen bij het intreden van de schemer een eigen leven gaan leiden. De lichtjes lijken zich over de omgeving te verplaatsen en smelten daar organisch mee samen.  

Na afloop staat er een overheerlijk winterbuffet voor u en uw gasten klaar.

Wij beschikken over twee bijzondere zalen: het ouderwetse Koetshuis, en het moderne, onder architectuur gebouwde Theepaviljoen. Er is voor elk wat wils. 

Interesse? Neem dan even contact op met Landgoed Schovenhorst, 0341 - 351207. Ook voor arrangementen op maat kunt u bij ons terecht.

Stichting Schovenhorst is sinds 2008 een samenwerking aangegaan met de Inclusief Gresbo BV uit Nunspeet. Zowel Schovenhorst als Inclusief Gresbo BV hebben in hun doelstelling staan dat ze het belangrijk vinden om hun maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen. Schovenhorst doet dit door mensen bewust te maken van de relatie tussen mens en natuur en hiermee het behoud van de natuur. Inclusief Gresbo BV doet dit door mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt weer aan het werk te helpen.
 Info via kantoor Schovenhorst: 0341-351207 of via Inclusief Gresbo BV: 0341-274200>Of via de web-site:
www.schovenhorst.nl / www.gresbo.nl