Binnenkort heeft Inclusief Gresbo Post zijn eigen decemberzegel!


07-11-17 - De medewerkers van Inclusief Gresbo Post mogen vanaf 15 november post rondbrengen met daarop de decemberzegel van hun eigen werkgever. Vanaf die datum zijn namelijk de decemberzegels verkrijgbaar die door Inclusief Gresbo worden uitgebracht en waarmee tot 5 januari 2018 de post bezorgd wordt.

Op 15 november wordt het eerste velletje decemberzegels uitgereikt aan wethouder Van der Maas uit Nunspeet.

Bijzonder aan deze decemberzegel is dat de consument 30% goedkoper uit is dan met een reguliere zegel en dat de post binnen 72 uur door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt wordt bezorgd in heel Nederland. Hiervoor moet u wel de post inleveren bij één van de inleverpunten van Inclusief Gresbo Post. Een decemberzegel van Inclusief Gresbo Post kost € 0,55.

Inclusief Gresbo Post begon meer dan 10 jaar geleden met een aantal brieven en gidsen en inmiddels worden er jaarlijks 3,5 miljoen poststukken bezorgd. Daarmee is deze vorm van sociale werkvoorziening uitgegroeid tot een zelfstandig postbedrijf waar 380 bedrijven in de regio gebruik van maken.

Inclusief Gresbo decemberzegels zijn verkrijgbaar vanaf 15 november op diverse locaties in de regio. In Nunspeet kunt u terecht bij Osinga Boek en Kantoor (Dorpsstraat 20), Woonzorg Unie Veluwe, locatie Bunterhoek (Secr. Boerhoutweg 11) en Inclusief Groep (Industrieweg 47). In Ermelo ben u van harte welkom bij Inclusief Gresbo (Paul Krugerweg 43). En in Elburg bij Gemakshop van Doorn (Jufferenstraat 14) en Woonzorgcentrum De Nieuwe Feithenhof (Nunspeterweg 7).

 

 

 

 

 

 


Deel dit: