De VeluweZegel kan je nu rechtstreeks bestellen en betalen via VeluweZegel.nl

Ik ging verhuizen naar Ermelo en heb de VeluweZegel van Ermelo gebruikt. Leuk toch?!


22-08-19 - De VeluweZegel kon je al bestellen via www.VeluweZegel.nl, maar nu kan je deze ook gelijk via iDEAL betalen. Dus dat is nog handiger!

De VeluweZegel is een postzegel voor heel Nederland. De VeluweZegel kan door bedrijven en door particulieren worden gebruikt. De post wordt in heel Nederland bezorgd (dus niet alleen op de Veluwe!). Het enige wat je moet doen is de post aanbieden bij een van de vele inleverpunten op de Veluwe. Deze zijn te vinden op www.VeluweZegel.nl.

Promotie van de Veluwe
Het is een leuke manier om de Veluwe te promoten. De kleurrijke afbeeldingen op de zegel(s) geven het poststuk een extra attentiewaarde. Naast de algemene VeluweZegel, zijn er nog 8 unieke VeluweZegels met een eigen afbeeldingen die typerend is voor de desbetreffende gemeente. Dit geldt voor de gemeenten Nijkerk, Putten, Ermelo, Harderwijk, Zeewolde, Nunspeet, Elburg en Oldebroek.

Maatschappelijk verantwoord
Door gebruik te maken van de VeluweZegels laat je zien dat je maatschappelijk verantwoord bezig bent. De VeluweZegel is een zegel van Inclusief Gresbo Post, een postbedrijf waar mensen werken met een afstand tot de arbeidsmarkt. Samen zorgen we zo voor een inclusieve arbeidsmarkt op de Noord-Veluwe. Een arbeidsmarkt waarin iedereen duurzaam kan deelnemen en waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt optimaal kunnen participeren!

En tegelijkertijd wordt de Veluwe gepromoot!  

"Ik ging verhuizen naar Ermelo en heb de VeluweZegel van Ermelo gebruikt. Leuk toch?!"

Voordelen betalen met iDEAL
Dé VeluweZegel kan je nu via www.VeluweZegel.nl ook gelijk betalen met iDEAL. Dit heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

  • iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
  • Betalen met iDEAL kan meteen, je hoeft je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken
  • iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor je ingevuld en je wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
  • Je houdt constant controle en overzicht op je betaling, de iDEAL betaling wordt meteen verwerkt en zichtbaar in je rekeningoverzicht.
  • Je naam en rekeningnummer worden pas verstrekt nadat je de betaling hebt goedgekeurd. Anders dan bij creditcard-betalingen houd je zo zelf controle over de verstrekking van deze persoonlijke gegevens.
  • Binnen 1 à 2 werkdagen ontvang je van Inclusief Gresbo post een reactie wanneer je de VeluweZegels ontvangt.