Diplomering Entree cursisten


13-12-17 - Dinsdag 12 december hebben 5 cursisten van de Entree opleiding hun diploma in ontvangst genomen. In aanwezigheid van vrienden, familie en werkbegeleiders ontvingen Afke Gort, Johan de Weerd, Annerieke Bouwmeester, Gwendolin Lubbertsen en Cheyenne Willemse hun diploma uit handen van Ria en Hendrik Jan, docenten van Landstede.

Vorig jaar in september zijn ze gestart met de Entree opleiding. Eén dag gingen ze naar school en de andere dagen zijn ze aan het werk bij of via Inclusief Groep. Johan bij de Boni, Annerieke bij Het Goed, Gwendolin op de afdeling V&M van Inclusief Gresbo en Afke en Cheyenne bij de schoonmaak van Inclusief Gresbo.

Ook Gert-Jan Gerrits, directeur van Inclusief Gresbo/Intervens feliciteerde de cursisten met dit behaalde resultaat. Hij benadrukte nogmaals het belang om een diploma te behalen, want door te leren, blijf je jezelf ontwikkelen. Dit is belangrijk voor de jongeren zelf, maar ook zeker voor de werkgever. Want door jezelf te ontwikkelen, kunnen de jongeren meer  verantwoordelijkheid aan en kunnen ze doorgroeien in hun werk. Een win-win situatie voor de werkgever en de jongere.

Henri van Werven, directeur Landstede was ook aanwezig om de cursisten toe te spreken. Deze 5 cursisten zijn de eerste die een Entree diploma hebben behaald vanuit de samenwerking tussen Inclusief Groep, Landstede en MijnSchool. Hij hoopt dat er nog velen zullen volgen.
Uit handen van Evert van der Meer (directeur MijnSchool) ontvingen de cursisten een mooie bos bloemen.

Afke, Johan, Annerieke, Gwendolin en Cheyenne, van harte gefeliciteerd!

 

 


Deel dit: