Gresbo trotse winnaar Ambitie Awards 2015!

wij zijn schakel tussen mens en werk


11-12-15 - In de categorie Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen/Duurzaam

Gisteravond, 10 december, werden de jaarlijkse Ambitie Awards uitgereikt in een volle zaal in het Ampt van Nijkerk. Vol trots heeft Harry Hoorn, unitmanager van Inclusief Gresbo, de Ambitie Award voor de categorie Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen/Duurzaam in ontvangst genomen.

Inclusief Gresbo was door leden van business club Ambitie Randmeren genomineerd en won de prijs met 61% van de stemmen. De twee andere genomineerden in deze categorie waren Gemeente Harderwijk en Vestaal Vastgoed. Voor Gert-Jan Gerrits en Harry Hoorn van Gresbo betekent de nominatie en het winnen van de Ambitie Award vooral waardering voor de sociale onderneming Gresbo.

Harry Hoorn: "Wij hebben eigen werkbedrijven als Post, Schoonmaak, Verpakken/Montage, Foodinpak, Groenvoorziening en Flexpool waar bijna 1.000 mensen uit de hele regio met een beperking aan het werk zijn. Ze krijgen bij ons werk, scholing en begeleiding. We hebben ook veel mensen aan het werk bij werkgevers in de regio. Gresbo is een echte schakel tussen mens en werk. Dat wordt blijkbaar gewaardeerd. Deze prijs is daarom voor ons een enorme opsteker. Stemmers, bedankt voor het stemmen!"