Inclusief Gresbo, locatie Proson verzorgt prachtig buffet bij BusinessClub DVS’33 Ermelo


20-03-18 - Zaterdag 10 maart werd bij de thuiswedstrijd van DVS’33 Ermelo tegen Jong FC Volendam het buffet in de BusinessClub na afloop van de wedstrijd verzorgd door Inclusief Gresbo, locatie Proson. Ondanks het verlies van de thuisploeg viel dit buffet in zeer goede smaak!

Inclusief Gresbo is aangesloten bij de BusinessClub van DVS’33 Ermelo. Met zo’n 250 andere aangesloten bedrijven is dat het grootste netwerkplatform van de Veluwe. Er zijn regelmatig bijeenkomsten om te netwerken, maar ook zijn er 17 thuiswedstrijden waar vertegenwoordigers van die bedrijven rond de wedstrijd, onder het genot van een hapje en een drankje, kijken naar de mogelijkheden tot samenwerking. 

Dirk van Panhuis is namens Inclusief Gresbo afgevaardigde bij de BusinessClub DVS’33 Ermelo. In overleg met Ashwin Kleine Deters van de afdeling Catering van Inclusief Gresbo, is aan het begin van dit voetbalseizoen gekozen om een luxe broodjesbuffet aan te bieden en hiermee het prachtige assortiment van de afdeling Catering aan een groot publiek te presenteren. Ashwin en zijn team hebben voor een prachtig broodjesbuffet gezorgd en de reacties waren meer dan lovend! Ashwin en Dirk kregen voorafgaand aan de opening van het buffet nog de gelegenheid om de verschillende diensten van Restaurant Bon Appetit (gevestigd op de locatie Proson in Ermelo) en de overige diensten van de complete Inclusief Groep toe te lichten en maakten hier uiteraard graag gebruik van.