Kennissessie Loonwaarde: Meten is weten!?


30-01-18 - Op 22 februari organiseert Inclusief Groep een interactieve kennissessie. Het thema is Loonwaarde: meten is weten!? De kennissessie vindt plaats bij Inclusief Groep, Industrieweg 47 in Nunspeet en is geheel kosteloos. Het begint om 14.30 uur.

Op 2 november jl., heeft er ook een kennissessie plaatsgevonden. Dit is toen zeer goed ontvangen en daarom organiseren wij wederom een sessie voor de mensen die toen niet aanwezig konden zijn.

Als gevolg van de invoering van de Participatiewet en de Wet banenafspraak ligt er een gezamenlijke verantwoordelijkheid om de doelgroep met een beperking aan het werk te krijgen. Eén van de instrumenten daarbij is de loonwaarde meting.

Inclusief Groep heeft Raymond Laenen, eigenaar van Loonwaarde-Expert, bereid gevonden deze kennissessie wederom te verzorgen. Raymond is mede initiatiefnemer en –ontwikkelaar van Dariuz. Hij heeft ruime ervaring in de advisering aan verschillende opdrachtgevers, zoals gemeenten, Arbodiensten en partijen bij mediation. Ook verzorgt hij trainingen en workshops. 
Raymond zal ons meer inzicht geven rond het meten van loonwaarde. Wat meet je wel en wat meet je niet? Binnen welke kaders vindt een loonwaarde meting plaats? Ook zal er ruimte zijn voor het uitwisselen van ervaringen.

De kennissessie wordt gehouden op 22 februari 2018 om half 3 bij Inclusief Groep, Industrieweg 47 8071 CS te Nunspeet. Na afloop zal er de gelegenheid zijn om onder het genot van een hapje en een drankje verder te praten. Aanmelden kan door een mail te sturen naar communicatie@inclusiefgroep.nl.

Ik hoop u te ontmoeten op donderdag 22 februari.

Met vriendelijke groet,


Risco Balkenende,
Algemeen directeur

 

 


Deel dit: