Ook Wethouder Henk Wessel uit Elburg ontvangt velletje decemberzegels van Inclusief Gresbo Post


21-11-17 - Op 20 november ontving wethouder Henk Wessel uit Elburg een velletje decemberzegels van Inclusief Gresbo Post. Deze werd hem overhandigd door Jaap van Doorn van de Gemakshop Van Doorn uit Elburg. De zegels zijn hier te koop.

De medewerkers van Inclusief Gresbo Post mogen vanaf 15 november post rondbrengen met daarop de decemberzegel van hun eigen werkgever. Vanaf die datum zijn namelijk de decemberzegels verkrijgbaar die door Inclusief Gresbo worden uitgebracht en waarmee tot 5 januari 2018 de post bezorgd wordt.
Op 20 november is een velletje decemberzegels uitgereikt aan wethouder Henk Wessel uit Elburg door Jaap van Doorn van de Gemakshop in Elburg.  De decemberzegels zijn in Elburg te koop bij de Gemakshop Van Doorn aan de Jufferenstraat 14 en in het Woonzorgcentrum De Nieuwe Feithenhof aan de Nunspeterweg 7.

Bijzonder aan deze decemberzegel is dat de consument 30% goedkoper uit is dan met een reguliere zegel en dat de post binnen 72 uur door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt wordt bezorgd in heel Nederland. Hiervoor moet u wel de post inleveren bij één van de inleverpunten van Inclusief Gresbo Post. Een decemberzegel van Inclusief Gresbo Post kost € 0,55 en zijn per 10 te koop.

Inclusief Gresbo Post begon meer dan 10 jaar geleden met een aantal brieven en gidsen en inmiddels worden er jaarlijks 3,5 miljoen poststukken bezorgd. Daarmee is deze vorm van sociale werkvoorziening uitgegroeid tot een zelfstandig postbedrijf waar 380 bedrijven in de regio gebruik van maken.

Inclusief Gresbo decemberzegels zijn verkrijgbaar op diverse locaties in de regio. In Nunspeet kunt u terecht bij Osinga Boek en Kantoor (Dorpsstraat 20), Woonzorg Unie Veluwe, locatie Bunterhoek (Secr. Boerhoutweg 11) en Inclusief Groep (Industrieweg 47). In Ermelo ben u van harte welkom bij Inclusief Gresbo (Paul Krugerweg 43). En zoals hierboven gemeld in Elburg bij Gemakshop van Doorn (Jufferenstraat 14) en Woonzorgcentrum De Nieuwe Feithenhof (Nunspeterweg 7).
 

Op de foto: Henk Wessel, wethouder Elburg, Inge Meeuse, accountmanager Inclusief Gresbo Post en Jaap van Doorn Gemakshop van Doorn.

 

 


Deel dit: