Praktijkklas CNS Nunspeet/Nuborgh Veluvine op bezoek bij Inclusief Groep


11-12-19 - Vandaag was de Praktijkklas CNS Nunspeet/ Nuborgh Veluvine op bezoek bij de afdeling Verpakken & Montage van Inclusief Groep in Nunspeet

Rond 09.00 uur kwamen de leerlingen binnen en na een korte introductie over Inclusief Groep, gingen ze aan het werk op unit 3. Hier moesten ze campinggidsen inpakken. De een zorgde er voor dat  twee campinggidsen ingepakt werden, deel 1 en deel 2 met een brief. Vervolgens werd het pakje dicht gevouwen en geplakt. De ander plakte een adressticker en weer een ander stapelde de pakketjes op een pallet.

Na de pauze werden de werkzaamheden gewisseld, zodat iedereen alles een keer had gedaan. De kinderen vonden het erg leuk en leerzaam. De medewerkers van de afdeling waren erg blij met de hulp van de kinderen!

Inclusief Groep heeft naast Verpakken & Montage nog veel andere werksoorten, dus de praktijkklas komt nog zeven keer terug bij ons om ook kennis te maken met alle andere werksoorten (Elektromontage, Catering, Groen, Schoonmaak, Facilitair, Schilderen en Post). Wij kijken er naar uit!