Recreatieoord Veluwe Strandbad dankzij Roelof en Reinder weer helemaal klaar voor het vakantieseizoen!

Ik hoop van harte dat ze hier allebei nog vele jaren blijven!


23-05-14 - Ik hoop van harte dat ze hier allebei nog vele jaren blijven, tot aan hun pensioen!

Bij Recreatieoord Veluwe Strandbad kan het echte hoogseizoen gaan beginnen. Eigenaar Marc ter Avest is er helemaal klaar voor. Het park ziet er tip top uit en het weer werkt ook nog eens mee!
Op het park staan 60 vakantiebungalows, 350 stacaravans en is er plek voor 100 campingtoeristen. Ook is er een zwembad met daarbij een uitstekend restaurant. Het is een echt familiebedrijf waar Marc vanaf zijn vroegste jeugd mee is opgegroeid en waarin twee mannen een belangrijke plek hebben.  

Het zijn Roelof Hein en Reinder Veldman, twee medewerkers die vanuit Inclusief Intervens gedetacheerd zijn en die destijds door Marcs vader vanuit Gresbo zijn binnengehaald. Zij maken deel uit van het vaste team van 6 medewerkers dat het hele jaar doorwerkt. Daarnaast breidt het team in het hoogseizoen uit naar zo’n 20 medewerkers.
Marc: “Roelof en Reinder werken al meer dan 15 jaar bij ons. Ze doen het werk echt voortreffelijk en zijn ontiegelijk trouw. Op zaterdag werken is hier heel normaal en daar hebben ze nooit problemen mee gehad. Integendeel, ze zijn hier altijd ‘s ochtends heel vroeg. Dan drinken ze nog even samen een bakje voordat ze aan het werk gaan.”

Roelof Hein uit Elburg werkte bij de Groenvoorziening van Gresbo voordat hij 18 jaar geleden bij dit vakantiepark terecht kwam. Hier zorgt hij het hele jaar voor het onderhoud van het terrein, van het bijhouden van het groen, maaien, schoffelen, snoeien tot het opruimen en afvoeren van het afval. Marc: “Roelof is een rustige man, een echte doener die zich heel verantwoordelijk voelt”.

Dat geldt ook voor zijn collega Reinder Veldman, afkomstig uit Wezep. Hij was vroeger loodgieter bij Gresbo en houdt nu dagelijks het zwembad en de kleedkamers schoon. Het bad is toegankelijk voor de gasten van het park, en daarnaast worden er zwemlessen gegeven. Dat het ook zwaar werk is vanwege de warmte en chloorlucht deert hem niet. Reinder: “Ik kan hier helemaal mijn ei in kwijt. Het is echt mijn ding en ik zou niet anders meer willen”.

Binnenkort viert Roelof zijn 25-jarig jubileum van de Inclusief Groep. Een feest dat hij op zijn geliefde Veluwe Strandbad met familie en collega’s hoopt te vieren. Ook Addie ten Have, jobcoach van Intervens is daar zeker bij. Hij regelt de detacheringen van personeel voor ondernemers, informeert en ontzorgt hen op het gebied van administratie en subsidies en komt regelmatig langs op de werkvloer om te zorgen dat ook daar alles soepel verloopt. 
De voorbereidingen van het feest van Roelof zijn al in volle gang. Marc: “Het wordt vast en zeker een mooi feest en dat verdient hij ook. Ik hoop van harte dat ze hier allebei nog vele jaren blijven, tot aan hun pensioen!”
 
 
Op de bovenste foto van links naar rechts: Marc ter Avest, Roelof Hein, Reinder Veldman en Addie ten Have. Foto onderaan links: Roelof Hein, foto rechts: Reinder Veldman.

Wilt u informatie over detacheringen, neem dan even contact op met Addie ten Have van Inclusief Intervens, tel. 06 22 56 33 28.