Albert Heemskerk, medewerker Inclusief Gresbo, locatie Proson loopt de Socialrun met Team INTACTUS


04-09-17 - Onder het motto #MEEDOENISWINNEN gaat een team van INTACTUS dit jaar met lopers, fietsers, cateraars, verzorgers, chauffeurs, kampbouwers en routecoördinatoren in 3 dagen (22-24 september 2017) een sportieve teamprestatie van formaat neerzetten. Een van onze medewerkers, Albert Heemskerk, werkzaam bij Inclusief Gresbo, locatie Proson loopt mee met dit team.

De deelnemende teams leggen in 48 uur een route van 555 kilometer af in een ruime ronde, tegen de klok in, rond het IJsselmeer. De start en finish zijn dit jaar op het defensieterrein in Amersfoort wat te vinden is aan de Stompert. Op dit terrein zullen tijdens het “Te Gek festival” op zondag 24 september de teams feestelijk worden binnengehaald!

Team Intactus is een enthousiaste en sportieve groep die o.a. bestaat uit cliënten en medewerkers van Tactus Verslavingszorg en mensen die de doelstelling van de Socialrun een warm hart toedragen. Albert Heemskerk dot mee om dat hij de doelstelling van Socialrun een warm hart toedraagt.

De deelnemers zijn al maanden aan het trainen om ervoor te zorgen dat zij fit aan de start staan maar ook fit de eindstreep kunnen halen. Naast het leveren van de sportieve prestatie willen zij uiteraard ook zoveel mogelijk geld ophalen.

Het sponsorgeld dat binnenkomt wordt gebruikt voor projecten om de openheid rondom psychische ziekten en verslaving te stimuleren en zo de vooroordelen over mensen met psychische problemen te verminderen. Voorbeelden en meer informatie zijn te vinden via:

https://intactherstelzelfhulp.nl/nieuws/index/details/pagina/8/id/4302

https://intactherstelzelfhulp.nl/nieuws/index/details/id/4688

Wil je dit team ook sponsoren dan kan dat via https://www.samensterkzonderstigma.nl/socialrun/teams/intactus/

Meer informatie is te vinden op de flyer.


Deel dit: