Vacature: Aanspreekpunt Post voor 25 uur in de week


18-12-17 - Binnen Inclusief Gresbo Post zijn wij op zoek naar een collega die zich wil inzetten voor een positief resultaat met aandacht voor de menselijke maat. Wij zoeken een aanspreekpunt Post M/V voor 25 uur in de week (de ochtenden). Standplaats Harderwijk.

Inclusief Groep is sociaal ondernemer en heeft ruim 1.200 mensen in dienst. Minstens 80% hiervan heeft een afstand tot de arbeidsmarkt. Inclusief Groep biedt passend werk in de eigen ondernemingen of op locatie bij werkgevers in de regio. Inclusief Groep combineert op die manier maatschappelijke betrokkenheid met resultaatgericht ondernemen. Inclusief Groep heeft twee werkbedrijven; Inclusief Intervens en Inclusief Gresbo. Inclusief Gresbo bestaat uit verschillende units waaronder ook de Unit Post. Binnen Inclusief Gresbo Post  zijn wij op zoek naar een collega die zich wil inzetten voor een positief resultaat met aandacht voor de menselijke maat. Wij zoeken een:

Aanspreekpunt Post M/V)
Standplaats Harderwijk, 25 uur in de week in de ochtenden

die ons team op korte termijn (liefst per 1 februari aanstaande)  komt versterken.

Wat zijn je werkzaamheden?
De Unit Post is opgedeeld in verschillende Rayons onder leiding van een Rayonleider/uitvoerder. Binnen de Rayons worden post en pakketten bezorgd en worden alle post gerelateerde werkzaamheden uitgevoerd door medewerkers met een beperking, leerwerkers en reguliere krachten. De Rayonleider krijgt bij zijn werkzaamheden ondersteuning van een Aanspreekpunt. Als Aanspreekpunt doe je gewone postwerkzaamheden zoals sorteren en bezorgen van post en het halen en brengen van post bij klanten. Daarnaast verdeel je het werk onder de werknemers, help je medewerkers op weg, geef je instructies, fungeer je als aanspreekpunt voor de medewerkers en zie je toe op de kwaliteit van de werkzaamheden. Verder moet je in staat zijn om eenvoudige administratieve werkzaamheden te verrichten en heb je een taak in de zorg voor het materieel. 

Wie ben je?
Je bent iemand die van aanpakken weet en hebt een hart voor mensen. Je kunt goed communiceren en hebt aandacht voor kwaliteit. Je bent een teamspeler die beschikt over een flexibele werkinstelling. Als je ook in staat bent om flexibel in te spelen op datgene wat er om je heen gebeurt en stressbestendig bent, dan nodigen wij je van harte uit om naar deze functie te solliciteren. Het is een pré wanneer je ervaring hebt met post en kennis hebt van sorteren in het gebied Ermelo/Harderwijk.

Wat bieden we?
Zoals je hebt kunnen lezen bieden wij een afwisselende job. Je werkt samen met fijne collega’s in een dynamische omgeving. De arbeidsvoorwaarden van de eigen CAO van Inclusief Groep zijn van toepassing.

Enthousiast?
Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Laat het ons weten door middel van het opsturen van je CV eventueel met motivatie brief. Die kun je sturen naar Inclusief Groep, t.a.v.afd. P&O, Postbus 87, 8070 AB Nunspeet, e-mail: sollicitaties@inclusiefgroep.nl. Sluitingstermijn: 8 januari 2018.

Wil je meer weten over deze functie, dan kun je contact opnemen met Harry Hoorn, Unitmanager van Inclusief  Gresbo Post (0341-274246) of met Lidy Dikkema, personeelsadviseur (06-15852976).

 

 

 


Deel dit: