Vacature Accountmanager (32-36 uur per week)


24-10-18 - Binnen de Unit Post van Inclusief Gresbo zijn we op zoek naar een Accountmanager (32-36 uur per week)

Inclusief Groep is zowel werkgever als arbeidsmarkttoeleider. Als werkgever heeft Inclusief Groep ruim 1.200 mensen in dienst. Minstens 80% hiervan heeft een afstand tot de arbeidsmarkt. Een deel van onze medewerkers werkt bij Inclusief Gresbo in de werkbedrijven Groen, Post & Digitalisering, Schoonmaak, Catering, Verpakken & Montage en Electromontage & Assemblage. Een ander deel is gedetacheerd bij externe werkgevers.

Vanuit onze rol als arbeidsmarkttoeleider worden onze werkbedrijven ingezet als leeromgeving, immers werken leer je door te werken.

Binnen de Unit Post van Inclusief Gresbo is een vacature die we graag op korte termijn invullen:

Accountmanager (32-36 uur per week)

Wat zijn je werkzaamheden?
Iedere werkdag is anders. Je fungeert als spin in het web in ons Post bedrijf en hebt daardoor vele interne en externe contacten. Zo spreek je o.a. met klanten over hun opdrachten/orders en met Rayonleiders om die orders te kunnen laten uitvoeren. Je bent in staat om bestaande relaties te onderhouden maar bent ook iemand die er plezier in heeft om nieuwe contacten aan te gaan met potentiële klanten. Daarnaast   kan je ook nieuwe projecten/producten te initiëren en in de markt zetten. Je bent in staat om te calculeren en een offerte uit te brengen. Regelmatig neem je deel aan projectgroepen/verbeterteams. Tenslotte leg je afspraken met klanten vast in een orderformulier/werkmap en in het systeem.  Al met al een heel dynamische functie in een erg leuke werkomgeving.     

Wie ben je?
Je bent een commerciële tijger die creatief op zoek gaat naar kansen in de markt. Je houdt van uitdaging, bent ambitieus en vindt het leuk om projectmatig te werken. Je bent analytisch, enthousiast en kunt snel schakelen. In de communicatie ben je dienstverlenend en gericht op samenwerken.  Verder beschik je over een flexibele en pro-actieve werkinstelling en ben je gewend om in te spelen op datgene wat er om je heen gebeurt. Tenslotte vragen we een MBO+ werk- en denkniveau. Aantoonbare affiniteit met de postmarkt kan een voordeel zijn in het selectie proces.

Wat bieden we je?
Een afwisselende en uitdagende functie binnen een dynamische organisatie die maatschappelijke betrokkenheid combineert met resultaatgericht ondernemen. De Inclusief Groep heeft een eigen cao met goede arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 4%.  Het salaris ligt tussen € 2091,-- en € 3498,-- (bij fulltime werken).

Enthousiast?
Ben jij de enthousiaste kandidaat die wij zoeken? Stuur ons dan voor 9 november een motivatiebrief met CV: sollicitaties@inclusiefgroep.nl o.v.v. vacature Accountmanager. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Harry Hoorn, unitmanager Post of Lidy Dikkema personeelsadviseur (beiden zijn te bereiken op 0341-274111).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.