Vacature Jobcoach bij Inclusief Gresbo, locatie Proson


06-12-17 - Om mensen in hun kracht te zetten, persoonlijk sterker te maken en functionele en werknemersvaardigheden aan te leren, werken we op de locatie Proson met jobcoaches. Momenteel is er ruimte ontstaan voor inzet van een JOBCOACH voor 32-36 uur per week voor de duur van 1 jaar

Proson, gevestigd in Ermelo,  is onderdeel van Inclusief Gresbo, een sociaal ondernemer. Bij Proson werken ruim 200 medewerkers/ doorstromers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ongeveer de helft van onze medewerkers heeft een visuele beperking. Proson biedt medewerkers met een arbeidsbeperking duurzame werkgelegenheid en ontwikkelingsmogelijkheden en vervult daarmee als specialist een belangrijke maatschappelijke taak. Proson is een productiebedrijf met werksoorten op gebied van montage en elektro.

Proson gaat uit van de mogelijkheden van de medewerkers. Het compenserend omgaan met ingrijpende beperkingen, het aanpassen van arbeid aan de kracht en mogelijkheden van mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt is een specialisme geworden.

Om mensen in hun kracht te zetten, persoonlijk sterker te maken  en functionele en werknemersvaardigheden aan te leren,  werken we met jobcoaches. Momenteel is er ruimte ontstaan voor inzet van een

JOBCOACH voor 32-36 uur per week
voor de duur van 1 jaar.


Als jobcoach ben je bezig met coachen, begeleiden en ondersteunen van de medewerkers die intern werkzaam zijn binnen de montage- of elektroafdeling. Samen met de productiechef zorg je voor de meest optimale en duurzame inzetbaarheid van medewerkers uit de SW doelgroep en kandidaten die vanuit de participatiewet instromen. Je stelt coachings- en trajectplannen op, leert functionele vaardigheden in het productiewerk aan en samen met de medewerker ben je bezig met het ontwikkelen van de werknemersvaardigheden. Waar nodig begeleid je kandidaten in een traject bij het zoeken en vinden van extern, regulier werk.

Wat zijn je werkzaamheden?
We zijn op zoek naar een jobcoach die om kan gaan met complexe begeleidingsvragen, gedrag van medewerkers begrijpt en processen kan begeleiden.  Je sluit aan bij mensen, maakt verbinding en zet mensen in beweging. Je zet lijnen uit en geeft vorm aan zowel kortlopende als langlopende trajecten. Ook ben je in staat om mensen productiewerkzaamheden aan te leren en in staat om hier aanpassingen te bieden waar nodig.

Wie ben je?

Je hebt een HBO werk- en denkniveau. Je hebt kennis van of ervaring met verschillende coaching stijlen en methodieken en je hebt een analytisch vermogen om (samenwerkings)situaties, het gedrag van mensen en belemmeringen in functioneren te kunnen doorzien en veranderen.
Verder ben je betrouwbaar, in staat om medewerkers uit te dagen en te stimuleren tot ontwikkeling en kun je schakelen tussen de diverse rollen. Je hebt affiniteit met de doelgroep en met het productiewerk wat binnen de beschutte werkplaats wordt verricht.

Ervaring binnen een sociale werkvoorziening en/of met de doelgroep is een belangrijke pré.

Wat bieden we?
We bieden een afwisselende functie in een dynamische omgeving. Je werkt binnen een enthousiast en fijn team, waarbij veel ruimte is voor eigen inbreng en opvattingen. De arbeidsvoorwaarden van de eigen cao van Inclusief Groep zijn van toepassing. Het salaris bedraagt maximaal €3.396,- bruto per maand bij een 38-urige werkweek.


Enthousiast?
Enthousiast geworden? Laat het ons weten voor middel van een brief met motivatie en CV. Die kun je sturen naar Inclusief Groep, t.a.v.afd. P&O, Postbus 87, 8070 AB Nunspeet, e-mail: sollicitaties@inclusiefgroep.nl. Sluitingstermijn: 19 december a.s. De eerste sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op donderdag 21 en vrijdag 22 december 2017.

Wil je meer weten over deze functie kun je contact opnemen met Theresa den Hartog (manager Personeel & Ontwikkeling/ 0341-498 244) of René Kohlman (productiechef/ 0341 – 498 252).


Deel dit: