Vacature meewerkend voorman/- vrouw schoonmaak


23-02-18 - Voor de afdeling Schoonmaak zijn wij op zoek naar een ervaren en enthousiaste meewerkend voorman/ - vrouw schoonmaak. Je bent verantwoordelijk om de verschillende objecten in de regio Harderwijk – Amersfoort aan te sturen

Inclusief Gresbo is een sociale onderneming die maatschappelijke betrokkenheid met resultaatgericht ondernemen combineert. Een uiteenlopend bedrijf met verschillende afdelingen, zoals Schoonmaak, Post, Groenvoorziening, Elektromontage en Verpakken & Montage. Deze verscheidenheid aan werkzaamheden is ook nodig, aangezien onze 900 medewerkers allemaal andere kwaliteiten hebben. Het is ons streven hen allemaal een passende werkplek te bieden.

Onze afdeling Schoonmaak werkt op verschillende locaties in de regio tussen Amersfoort en Zwolle. De medewerkers houden niet alleen ons eigen pand schoon, maar ook nog eens 150 andere gebouwen, waaronder diverse grote scholengemeenschappen, overheidsgebouwen, woningbouwverenigingen en particuliere bedrijven.  Per locatie en project wordt klantgericht gewerkt en wordt schoonmaak op maat verzorgd. Vanuit een strakke planning worden de werknemers met en zonder afstand tot de arbeidsmarkt ingezet en professioneel begeleid.

Voor deze groeiende afdeling zijn wij op zoek naar een ervaren en enthousiaste meewerkend voorman/ - vrouw schoonmaak. Je bent verantwoordelijk om de verschillende objecten in de regio Harderwijk – Amersfoort aan te sturen.

Meewerkend voorman/ -vrouw schoonmaak (fulltime)

Wat zijn je werkzaamheden?

Het organiseren van de dagelijks uit te voeren werkzaamheden en zelf mede uitvoeren van alle voorkomende schoonmaakwerkzaamheden:

 • Het verdelen van de werkzaamheden volgens een schema/werkprogramma;
 • Het uitvoeren van werkzaamheden zoals wissen, moppen of (machinaal) reinigen van trappen/vloeren, het reinigen en desinfecteren van sanitaire voorzieningen, het stoffen en stofzuigen (waarbij eventueel gebruik wordt gemaakt van bijvoorbeeld een schrob-zuigmachine).

Het begeleiden en leiding geven aan een groep medewerkers op één of meerdere objecten:

 • Het toezien op geleverde kwaliteit door kwaliteitsrondes van het object alsmede zorgdragen voor een hygiënische uitstraling van de ruimtes en het aanwezig zijn van alle benodigde artikelen;
 • Het zorgdragen voor de verstrekking van de juiste (hulp) middelen en het treffen van de juiste voorzieningen met in achtneming van de normen op het gebied van Kwaliteit Arbo en Milieu;
 • Toezien op naleving van veiligheidsvoorschriften, orde en netheid op het werk;
 • Het onderhouden van dagelijks contact met de opdrachtgever en overleg plegen met de uitvoerder;
 • Eerste aanspreekpunt zijn voor medewerkers in het geval van ziekte- en herstel meldingen;
 • Vervolgens deze informatie signaleren, rapporteren en afstemmen met de rayonleider;
 • Overleggen met en het geven van feedback aan jobcoaches en persoonlijk begeleiders van medewerkers en op sommige objecten ook fungeren als praktijkbegeleider in het kader van vakopleidingen. Hierbij ook medewerkers begeleiden gericht op persoonlijke ontwikkeling
 • Bijhouden en aanleveren van (productie-)gegevens aan de rayonleider, zoals de interne uren registratie of registratie t.b.v. uitzendbureaus; zowel op papier als digitaal.


Wie ben jij?

 •  Je werkt en denkt op minimaal LBO + niveau;
 • Je hebt de kaderopleiding schoonmaakdienstverlening gevolgd en SVS training afgerond;
 • Je hebt meerdere jaren ervaring in het vakgebied, aangevuld met ervaring in het leiding geven en begeleiden van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt;
 • Je hebt een flexibele en servicegerichte houding, representatieve uitstraling en oog voor kwaliteit en de wensen van de klant;
 • Je werkt planmatig en kan goed organiseren;
 • Je hebt affiniteit met onze doelgroep;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
 • En je bent fulltime beschikbaar.

Wat bieden wij?
Een uitdagende functie binnen een organisatie die maatschappelijke betrokkenheid combineert met resultaatgericht ondernemen. Goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO van Inclusief Groep.

Enthousiast?
Ben jij de kandidaat die wij zoeken voor de functie? Laat het ons weten door een motivatiebrief met CV te sturen. Dit kan voor 9 maart 2018 naar  sollicitaties@inclusiefgroep.nl onder vermelding van: vacature meewerkend voorman/- vrouw schoonmaak.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer S. Keep, unitmanager afdeling Schoonmaak of met mevrouw I. van der Oord, personeelsconsulent (beiden tel. 0341-274200).
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.