Vacature Teamleider


01-11-17 - Bij Inclusief Gresbo hebben we een tijdelijke vacature op de afdeling Verpakken & Montage voor 36 uur per week voor 6 maanden.

Inclusief Groep is sociaal ondernemer en heeft ruim 1.200 mensen in dienst. Minstens 80% hiervan heeft een afstand tot de arbeidsmarkt. Inclusief Groep biedt passend werk in de eigen ondernemingen of op locatie bij werkgevers in de regio. Inclusief Groep combineert op die manier maatschappelijke betrokkenheid met resultaatgericht ondernemen. In een volop veranderende omgeving is onze uitdaging om in nauwe afstemming met gemeenten en andere partijen een evenwichtige en sluitende aanpak te ontwikkelen en uit te voeren, waardoor mensen met een afstand op de arbeidsmarkt aan een baan worden geholpen. Inclusief Groep heeft twee werkbedrijven; Inclusief Intervens en Inclusief Gresbo.

Bij Inclusief Gresbo op de afdeling Verpakken & Montage hebben wij een tijdelijke vacature voor de functie van

Teamleider (m/v) 36 uur per week
voor de duur van 6 maanden

Wat zijn je werkzaamheden?
De afdeling Verpaken & Montage zorgt voor het handmatig verpakken van producten. Als teamleider geef je leiding aan ongeveer 40 medewerkers. Deze medewerkers hebben een afstand tot de arbeidsmarkt en het merendeel daarvan heeft een indicatie in het kader van de Wet Sociale Werkvoorziening. Als teamleider stuur je de werkzaamheden aan, zodat een efficiënt productieproces gerealiseerd kan worden. Je bent verantwoordelijk voor de geleverde kwaliteit en kwantiteit van de producten. Daarnaast begeleid, coach en  ondersteun je de medewerkers.

Wie ben je?
Je hebt een MBO werk- en denkniveau. Je hebt ervaring in het leidinggeven aan een productieafdeling en in het begeleiden van medewerkers die behoren tot de doelgroep. Ook affiniteit met de doelgroep is belangrijk. Daarnaast verwachten wij een flexibele werkinstelling en een proactieve houding. Je werkt gestructureerd en methodisch, zowel met betrekking tot het productieproces als in de begeleiding en coaching van de medewerkers. Je kan lean werken en ervaring met kwaliteitsborgingsystemen (b.v. ISO) is een pré.

Wat bieden wij?
Wij bieden een afwisselende functie binnen een enthousiast en dynamisch team. De functie wordt aangegaan voor de duur van 6 maanden omdat de werkzaamheden van tijdelijke aard zijn. De arbeidsvoorwaarden van de eigen cao van de Inclusief Groep zijn van toepassing.

Enthousiast?
Ben jij de enthousiaste kandidaat die wij zoeken? Stuur ons een motivatiebrief met CV voor 13 november op sollicitaties@inclusiefgroep.nl o.v.v. teamleider. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Frits Bosch, unitmanager verpakken en montage of Mark Noppert, personeelsconsulent (beiden zijn te bereiken op 0341-274200)


Deel dit: