Vacature Uitvoerder Post


03-11-17 - Inclusief Gresbo Post is op zoek naar een Uitvoerder Post voor 36 uur per week.

Inclusief Groep is sociaal ondernemer en heeft ruim 1.200 mensen in dienst. Minstens 80% hiervan heeft een afstand tot de arbeidsmarkt. Inclusief Groep biedt passend werk in de eigen ondernemingen of op locatie bij werkgevers in de regio. Inclusief Groep combineert op die manier maatschappelijke betrokkenheid met resultaatgericht ondernemen. In een volop veranderende omgeving is onze uitdaging om in nauwe afstemming met gemeenten en andere partijen een evenwichtige en sluitende aanpak te ontwikkelen en uit te voeren, waardoor mensen met een afstand op de arbeidsmarkt aan een baan worden geholpen. Inclusief Groep heeft twee werkbedrijven; Inclusief Intervens en Inclusief Gresbo.

Binnen deze specifieke context met een geheel eigen dynamiek is Inclusief Gresbo Post op zoek naar een collega die zich wilskrachtig en doelbewust wil inzetten voor een positief resultaat met aandacht voor de menselijke maat. Wij zoeken een:

Uitvoerder Post (M/V)
Regio Veluwe, 36 uur per week van dinsdag tot en met zaterdag

die ons team op korte termijn (liefst per 1 februari aanstaande)  komt versterken.

Wat zijn je werkzaamheden?
In het team van collega’s lever je een bijdrage aan de verdere bedrijfsmatige ontwikkeling van Inclusief Gresbo Post in de volle breedte. Daarnaast ben je in hoofdzaak belast met het direct leidinggeven aan- en instrueren van medewerkers in de geadresseerde en ongeadresseerde bezorging van post & pakketten en alle verdere aanpalende werkzaamheden bij Post. Je hebt een eigen caseload van ongeveer 40 à 50 medewerkers. Je draagt zorg voor de uitvoering van een doelmatige werkorganisatie van dinsdag tot en met zaterdag. Je hebt daarbij specifieke aandacht voor groepen op de arbeidsmarkt die in een achterstandssituatie verkeren. In de driehoek, lijn – bedrijfsarts – personeelsconsulent, heb je een rol ten aanzien van verzuimpreventie en verzuimbegeleiding.
Verder hebben natuurlijk de diverse personele en operationele vraagstukken voortdurend jouw aandacht, zoals persoonlijke ontwikkeling van medewerkers, behalen van de hoogst mogelijke efficiëntie en financiële resultaat, bevorderen van goede samenwerkingsverhoudingen in het team en begeleiden van medewerkers bij het oplossen van soms complexe persoonlijke- en samenwerkingsproblematiek. Om efficiency te verbeteren wordt bij Gresbo Post gewerkt met projectmatige verbeterteams. 

Wie ben je?
Je hebt een MBO(+)-opleiding afgerond en relevante werkervaring die aansluit bij hetgeen wij vragen of je hebt een HBO opleiding. Daarnaast verwachten we een duidelijke hands-on mentaliteit en een bedrijfsmatige instelling waarbij rekening gehouden wordt met de talenten van een grote diverse groep mensen.  Je mag vurig, stralend, wilskrachtig en optimistisch zijn ingesteld maar je kunt in deze functie niet schitteren zonder affiniteit met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarom is het ook een voorwaarde dat je goed kunt communiceren op verschillende niveaus, zowel mondeling als schriftelijk.
Als je verder beschikt over een flexibele werkinstelling, gewend bent om proactief in te spelen op datgene wat er om je heen gebeurt en je de meerwaarde ziet van werken in teamverband en het delen van kennis en ervaring om samen krachtig te kunnen optreden, dan nodigen wij je van harte uit om naar deze functie te solliciteren.

Wat bieden wij?
Zoals je hebt kunnen lezen bieden wij een afwisselende job. Je werkt binnen een fijn team met 7 directe collega’s en in een dynamische omgeving. Er is veel ruimte voor inbreng naar eigen opvattingen en taxaties binnen het team en daar buiten.

De arbeidsvoorwaarden van de eigen CAO van Inclusief Groep zijn van toepassing.

Enthousiast?
Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Laat het ons weten door middel van een brief met motivatie en CV. Die kun je sturen naar Inclusief Groep, t.a.v.afd. P&O, Postbus 87, 8070 AB Nunspeet, e-mail: sollicitaties@inclusiefgroep.nl.

Wil je meer weten over deze functie, dan kun je contact opnemen met Harry Hoorn, unitmanager van Inclusief Gresbo Post (0341-274246/0621265752).


Deel dit: