Verse maaltijdbezorging nu ook in Nunspeet en omgeving

Samenwerken met de Inclusief Groep past ook in onze filosofie om maatschappelijk verantwoord te ondernemen.


20-12-13 - Samenwerken met de Inclusief Groep past ook in onze filosofie om maatschappelijk verantwoord te ondernemen

Vanaf 2 januari start culinaire groenteman Johan van Marle samen met de Inclusief Groep een maaltijdbezorging in Nunspeet en omgeving. Hiermee breidt hij zijn cateringservice, die hij zeven jaar geleden in Kampen en Zwolle begon, verder uit.

Van Marle: “De basis voor onze maaltijden is Vers, Lekker & Gezond. Wekelijks leveren we in vele plaatsen in de regio maaltijden af via onze maaltijdbezorgservice, vooral aan senioren, maar ook aan tweeverdieners met minder tijd. We willen deze service nu ook in Nunspeet en omgeving aanbieden en nodigen ieder van harte uit kennis te maken met onze heerlijke maaltijden door het bestellen van een gratis proefpakket!” Vanaf 2 januari kunnen inwoners van Nunspeet, Hulshorst en Doornspijk een gratis proefmaaltijd bestellen.

Voor de bezorging in Nunspeet en omgeving heeft Van Marle de samenwerking gevonden met de Inclusief Groep, ondernemer in passend werk. “Dat pas ook in onze filosofie om maatschappelijk verantwoord te ondernemen”.
Er wordt gestart in Nunspeet, Hulshorst en Doornspijk maar op korte termijn wordt het gebied uitgebreid met Elburg, Oldebroek, ’t Harde, Ermelo en Harderwijk.

Van Marle: “We merken dat onze klant, van oudere tot tweeverdiener met minder tijd, op zoek is naar de betere maaltijden, die bovendien niet te duur zijn. In verzorgingshuizen gaan keukens sluiten, tafeltje dekjes verdwijnen. Momenteel komen veel maaltijden van grote fabrieken, waardoor de maaltijden minder smakelijk zijn en doorgaans veel toevoegingen als zout  en conserveringsmiddelen bevatten. Wij hebben een mooie ambachtelijke keuken en werken zoveel mogelijk met verse streekproducten”.

Koelvers
“Het is een ouderwetse ambachtelijke maaltijd, zoals onze ouderen dat van vroeger uit gewend zijn, voedzaam, gezond en vooral lekker. Het is een koelvers concept, zonder conserveringsmiddelen, geur en smaakstoffen. Onze maaltijden zijn door een nieuwe manier van verpakken nog  5 dagen in de koelkast houdbaar. Alle maaltijden worden met de hand door onze keukenbrigade ingepakt en door onze medewerkers gecontroleerd”.

Ruime keuze
Mensen hebben een ruime keuze wat betreft de menu’s. Elke week kan men kiezen uit een nieuw assortiment van 15 maaltijden, desserts zijn bij de prijs inbegrepen en alles wordt netjes thuisgebracht. We houden bij de menu’s ook rekening met de seizoenen en ook met dieetwensen of vegetarisch wordt rekening gehouden. De keukenbrigade van De Culinaire Groenteman heeft echt passie voor het vak! Zo worden er regelmatig ook weer nieuwe maaltijden toegevoegd aan het nu al zeer succesvolle assortiment.
Mensen kunnen de eerste maand kennismaken met de maaltijden voor een bedrag van slechts  € 4,95 per maaltijd. Vanaf de tweede maand bezorgen we de maaltijd met toetje voor € 6,40 vers aan huis. 

Gratis proefpakket
De bezorging vindt plaats op dinsdag en vrijdagochtend bij de klant aan huis. Dan worden ook de nieuwe maaltijdoverzichten bij de klanten voor de werk erop aangeleverd en weer ingenomen. Zo heeft de klant geen last van administratieve rompslomp. Aanmelden om door middel van een gratis proefpakket met de maaltijden kennis te maken kan telefonisch: 038 – 331 2999. Voor meer informatie: www.deculinairegroenteman.nl

Van Marle, de Culinaire Groenteman ontving in 2013 de MVO Award Maatschappelijk Verantwoorde Onderneming.