Wasserij Elburg en Inclusief Intervens: de ene hand wast de ander

Op sociaal gebied willen we ons steentje bijdragen in Elburg en daarom hebben we ervoor gekozen om Reina ons team te laten versterken.


21-06-16 - Wasserij Elburg is een begrip in Elburg. Al 85 jaar verzorgt dit bedrijf tafel-, bed- en badlinnen, bedrijfskleding en persoons gebonden wasgoed. Het linnen wordt zorgvuldig gewassen, strak gemangeld en netjes gesorteerd conform de wensen en eisen van haar klanten.

Reina Leusink van Inclusief Gresbo versterkt het team sinds 9 maanden. Zij vouwt onder andere de tafelservetten en sealt de schone was in. Reina woont in Elburg en heeft haar werk dus om de hoek! Ze heeft prettige collega’s en door de juiste aansturing van haar collega’s en haar jobcoach, is ze op haar werk succesvol. 

Erwin Konterman, productiemanager bij Wasserij Elburg: “Wij hebben de afgelopen jaren veel gedaan op het gebied van duurzaamheid. Zo gebruiken wij geen chloor, dat spaart het milieu en is vriendelijk voor het textiel. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons ook hoog in het vaandel. Op sociaal gebied willen we ons steentje bijdragen in Elburg en daarom hebben we ervoor gekozen om Reina ons team te laten versterken. Reina is een jongedame die haar werk met veel plezier doet en goed past binnen het team”

Addie ten Have is namens Inclusief Intervens haar coach. Hij komt regelmatig langs voor  een gesprek met Reina en haar leidinggevende om het functioneren en de ontwikkeling van Reina Leusink te volgen: “Werkgevers zoals Wasserij Elburg zijn van belang om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt mee te laten doen in het reguliere bedrijfsleven. Het geeft deze mensen meer zelfvertrouwen en eigenwaarde.”

Op de foto vlnr: Addie jobcoach/arbeidsconsulent, Reina Leusink, Erwin Konterman Productie manager

 

 


Deel dit: