“We willen onze klanten extra gemak bieden en op maatschappelijk gebied ons steentje bijdragen”

We willen onze klanten extra gemak bieden en op maatschappelijk gebied ons steentje bijdragen.


16-06-14 - De Ermelose ondernemer John Raven van De Witte Raaf is al vele jaren leverancier van relatiegeschenken. Vorig jaar nam hij daarnaast ook de vestiging Prosonshop.nl over met bedrijfskleding en beschermingsmiddelen. Daarbij wordt hij goed ondersteund door Henny van Goor die vanuit een reïntegratietraject van Inclusief Intervens weer aan de slag kon en deze nieuwe vestiging nu vrijwel in zijn eentje draait.

Tegelijk startte hij met het registratiesysteem  KOOS, dat staat voor Klant Online Order Systeem. John Raven: “Hiermee hebben we een grote stap gezet in het ontzorgen van bedrijven. Met dit systeem registreren we alle bestellingen van klanten, waaronder ook de kleding- en schoenmaten van medewerkers. Onze klanten krijgen een eigen inlogcode waarmee ze eenvoudig kunnen nabestellen en ook hun voorraad kunnen bijhouden. Dat bespaart hen tijd en geld”.

John Raven: “Voor mij is maatschappelijk verantwoord ondernemen heel vanzelfsprekend. Henny van Goor kwam bij mij in de zaak via Intervens destijds. Hij wilde graag weer werken, maar moest het na een zware hartaanval langzaam opbouwen. Ik wilde hem ook die kans graag geven. Het begon met een paar uurtjes per dag. Inmiddels regelt hij de hele keten van bestellingen, inkoop, bedrukking textiel, tot aan het verpakken en het transport. We zouden niet meer zonder hem kunnen”.

Jan ten Hoeve, jobcoach van Intervens zorgt nog steeds voor de begeleiding van Henny en regelt ook de administratieve zaken, waaronder een subsidie. Jan ten Hoeve: “Henny heeft de kans met beide handen gegrepen en zich ontwikkeld tot een all-round medewerker met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Inmiddels heeft hij zijn rijbewijs gehaald en verzorgt hij ook het transport. Hier zit hij helemaal op zijn plek”.


Deel dit: