Na het grote succes van de eerste Online banenmarkt organiseren we op  dinsdag 2 februari 2021 een tweede editie in onze arbeidsmarktregio. Deze vindt plaats tussen 13.00 en 15.00 uur op LinkedIn. Vanaf deze datum vinden alle Online banenmarkten in Nederland op dezelfde dag plaats. Inmiddels staat de teller van de Online Banenmarkt Stedendriehoek en Noordwest Veluwe op meer dan 560 leden.

Alternatief voor fysieke banenmarkt

De Online banenmarkt Stedendriehoek en NW Veluwe  is een alternatief voor fysieke banenmarkten die door de coronacrisis niet door kunnen gaan. Via de LinkedIn-groep Stedendriehoek en NW Veluwe bieden werkgevers, intermediairs en uitzendbureaus vacatures aan. Ook werkcoaches zijn aanwezig om werkzoekenden een handje te helpen. Werkzoekenden hebben in de groep de mogelijkheid om zichzelf via een cv of persoonlijke pitch voor te stellen. Daarnaast moedigen we iedereen aan om vooral met elkaar het gesprek aan te gaan en te netwerken. Tijdens de eerste editie van de Online banenmarkt werden 141 vacatures en 30 pitches en cv’s gedeeld.

Bijdrage tijdens de Online banenmarkt delen

Het is verstandig om te wachten met het delen van uw bijdrage tot 2 februari. Op die dag zijn er namelijk veel partijen op hetzelfde moment online. Hierdoor is de kans veel groter dat uw bijdrage reacties, gesprekken, betrokkenheid en actie uitlokt. Kan jouw vacature of pitch echt niet wachten? Dan kun je je bijdrage nu natuurlijk al in de groep plaatsen. Graag ontmoeten we u dinsdag 2 februari ‘live’ tussen 13.00 en 15.00 uur. Meer informatie voor werkgevers en werkzoekenden: check onze handige flyers.

Flyer werkzoekenden

Flyer werkgever

Klik hier om naar de groep op LinkedIn te gaan