• Zoekt u werk?

    Zoekt u werk?

  • Zoekt u werk?

    Zoekt u werk?

Zoekt u werk?

Inclusief Intervens biedt veel trajecten en instrumenten met betrekking tot arbeid gerelateerde vraagstukken. Wij zijn in staat om een brede groep, waaronder jongeren, nieuwkomers en 50-plussers, te bedienen.
Een aantal van onze activiteiten wordt aangeboden binnen ons arbeidstrainingscentrum op locatie van het Participatiehuis te Harderwijk. Voor andere activiteiten wordt gebruik gemaakt van de infrastructuur van Inclusief Groep (waar Proson ook onderdeel vanuit maakt vanaf 1 januari 2017). Op deze wijze vinden alle trajecten plaats in een realistische werkomgeving, om een goede aansluiting op de arbeidsmarkt te kunnen realiseren.

Inclusief Intervens houdt zich al jaren bezig met het begeleiden en toe leiden van mensen naar de arbeidsmarkt en het ‘werkfit’ maken van mensen die deze stap nog niet (direct) kunnen zetten. Ook zijn wij van oudsher thuis in het ‘screenen’ van mensen op hun arbeidsvermogen, arbeidspotentie en arbeidsontwikkeling. Dit alles doen wij middels beproefde methodes.

Uitgangspunt bij al onze dienstverlening is dat wij maatwerk leveren en methodisch werken.

Wilt u meer informatie over onze trajecten en instrumenten neem dan contact op met Gerrit Lollinga 0341 - 759 019 of g.lollinga@intervens.nl.

Natuurlijk kunt u ook altijd contact opnemen met ons centrale nummer 0341 -565 400.

 

 

Participatiehuis Ermelo

Participatiehuis Harderwijk


Deel dit: