Inclusief Groep als werkgever

Inclusief Groep is zowel werkgever als arbeidsmarkttoeleider. Als werkgever heeft Inclusief Groep ruim 1.200 mensen in dienst. Ruim 90% van ons productiepersoneel heeft een afstand tot de arbeidsmarkt. Een deel van onze medewerkers werkt in onze eigen werkbedrijven zoals Groen, Post & Digitalisering, Schoonmaak, Catering, Verpakken & Montage,  Electromontage & Assemblage. Een ander deel is gedetacheerd bij externe werkgevers.

Met een aantal bedrijven zijn we samenwerkingsverbanden aangegaan om een sterkere positie op de markt te verkrijgen. Een overzicht hiervan vindt u onder het kopje partners.

Inclusief Groep als arbeidsmarkttoeleider

Als arbeidsmarkttoeleider zijn de infrastructuur en de academies het fundament van Inclusief Groep. De infrastructuur is de basis: het is er voor iedere kandidaat met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bovenop het fundament zijn er bouwstenen die naar wens worden ingezet. Het is maatwerk: verschillende bouwstenen kunnen in de verschillende fases van de flow naar werk worden ingezet.

Deze bouwstenen worden aangereikt door onze betrokkenen actieve medewerkers. Zij weten precies welke weg een kandidaat het beste kan bewandelen. Iedere kandidaat heeft een persoonlijk traject waar bouwstenen voor worden ingezet die voor hem of haar het meest geschikt zijn.

Als arbeidsmarkttoeleider hebben we veel aandacht voor onze kandidaten. We stemmen af met werkgevers, verlagen drempels en we bouwen aan een toekomst. Zo begeleiden we elke kandidaat naar een baan die bij hem of haar past.

Gemeentelijke aandeelhouders

Deze zeven gemeenten zijn onze aandeelhouders. Onze missie, visie en strategie ontwikkelen wij samen met hen. Zij zijn onze maatschappelijke opdrachtgevers. Als partners op het sociaal domein ontwikkelen we trajecten om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op weg te helpen om te participeren in de samenleving.

          

 

 

Privacy

Klik hier voor ons privacyreglement

Klik hier voor ons privacystatement