Over ons

Inclusief Groep is sociaal ondernemer en heeft ruim 1.200 mensen in dienst. Minstens 80% hiervan heeft een afstand tot de arbeidsmarkt.

Inclusief Groep is zowel werkgever als arbeidsmarkttoeleider

Voor onze medewerkers hebben wij bij de Inclusief Groep eigen werkbedrijven, in de vorm van sociale ondernemingen, waar zij aan het werk zijn in de Catering, Elektromontage/Assemblage, Flexpool, Groenvoorziening, Post/Digitalisering, Schilderwerken, Schoonmaak en Verpakken & Montage.
Daarnaast bemiddelen wij een grote groep mensen via detacheringen naar werkgevers. Dankzij betrokken jobcoaches van Intervens en met een groot werkgeversnetwerk lukt het om steeds weer plaatsingen te realiseren.
Met een aantal bedrijven zijn we samenwerkingsverbanden aangegaan om een sterkere positie op de markt te verkrijgen. Inmiddels hebben we allianties met o.a. de gemeente Oldebroek, Elburg, Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk,  Confed Flexworkx, Kersten Hulpmiddelenspecialist BV, Kringloopketen Het GOED, Sympany, Batouwe,  SIGHT Landscaping, Schoonmaakbedrijf Menges, MOBA, ABB, Joustra, CBB,  A-ware Food Group en Post NL.

Als sociale onderneming willen we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kansen bieden én meedoen in een commerciële markt. 
Daarnaast zijn wij ook arbeidsmarkttoeleider. Jaarlijks begeleiden wij zo'n 400 cliënten richting arbeid. Deze cliënten starten zoveel mogelijk bij ons Participatiehuis. Ons motto is: Werken leer je door te werken.
Met behulp van de uitstekende infrastructuur van Inclusief Groep met verschillende werksoorten, vaktrainingen en optimale begeleiding begeleiden wij deze cliënten richting arbeid.

Leren in werk bij Inclusief Groep

Inclusief Groep zet het komende jaar fors in op het ontwikkelen en uitvoeren van diverse leerlijnen. De ervaring leert namelijk dat om mensen terug te brengen naar de (reguliere) arbeidsmarkt het heel belangrijk is dat de workflow ‘leren in werk’ wordt toegepast. Door een professionele leerwerkstructuur leren mensen werken in een passende werkomgeving. Wij vinden het van essentieel belang dat het gaat om ECHT werk. Het bieden van echt werk (loonvormende arbeid) biedt Inclusief Groep, in allerlei variaties, het onderscheidend vermogen. Wij hebben namelijk een infrastructuur met verschillende werksoorten, vaktrainingen en optimale begeleiding. De Entree-opleiding past goed in deze ontwikkeling.


Deel dit: