Over ons

Inclusief Groep is sociaal ondernemer en heeft ruim 1.100 mensen in dienst. Minstens 80% hiervan heeft een afstand tot de arbeidsmarkt.

Inclusief Groep is zowel werkgever als arbeidsmarkttoeleider

Voor onze medewerkers hebben wij bij de Inclusief Groep eigen werkbedrijven, in de vorm van sociale ondernemingen, waar zij aan het werk zijn in de Catering, Elektromontage/Assemblage, Flexpool, Groenvoorziening, Post/Digitalisering, Schilderwerken, Schoonmaak en Verpakken & Montage.
Daarnaast bemiddelen wij een grote groep mensen via detacheringen naar werkgevers. Dankzij betrokken jobcoaches van Intervens en met een groot werkgeversnetwerk lukt het om steeds weer plaatsingen te realiseren.
Met een aantal bedrijven zijn we samenwerkingsverbanden aangegaan om een sterkere positie op de markt te verkrijgen. Inmiddels hebben we allianties met o.a. de gemeente Oldebroek, Elburg, Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk,  Confed Flexworkx, Kersten Hulpmiddelenspecialist BV, Kringloopketen Het GOED, Sympany, Batouwe,  SIGHT Landscaping, Schoonmaakbedrijf Menges, MOBA, ABB, Joustra, CBB,  A-ware Food Group en Post NL.

Als sociale onderneming willen we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kansen bieden én meedoen in een commerciële markt. 
Daarnaast zijn wij ook arbeidsmarkttoeleider. Jaarlijks begeleiden wij zo'n 400 cliënten richting arbeid. Deze cliënten starten zoveel mogelijk bij ons Participatiehuis. Ons motto is: Werken leer je door te werken.
Met behulp van de uitstekende infrastructuur van Inclusief Groep met verschillende werksoorten, vaktrainingen en optimale begeleiding begeleiden wij deze cliënten richting arbeid.

Kreca Ento-Feed BV

Kreca kweekt sinds 1978 meer dan 10 soorten insecten voor de diervoeding en sinds een paar jaar ook voor mensen. Van de 35 medewerkers, zijn er 3 gedetacheerd via Inclusief Intervens (onderdeel van Inclusief Groep). Wouter van Norden werkt al meer dan 12 jaar bij Kreca via Inclusief Intervens. In 2007 werd het team aangevuld met Tamara Willemse en in 2010 vond Corinda Evers haar weg naar Kreca.
Nico Rood, bedrijfsleider bij Kreca: “Ik zie dat de mensen hier echt op hun plek zitten. Het valt me op dat de medewerkers nu veel meer kunnen en naar een hoger plan getild zijn de afgelopen jaren. We proberen iedereen elke keer een klusje erbij te geven, zodat ze zich kunnen ontwikkelen.”
Op de foto: Jan ten Hoeve (arbeidsconsulent Intervens), Wouter van Norden, Nico Rood, Tamara Willemse en Corinda Evers.


Deel dit: